Старість в тренді

10 лютого 2014
Ольга Польова

В той час, коли глянець та телебачення культивують нездорову худорлявість – модними стають округлі жіночі форми. Те ж саме відбувається і з віком – доки більшість сучасних леді намагаються щосили втримати за хвоста власну молодість, не нехтуючи пластичною хірургією та ін’єкціями краси, справді трендовою стає модна та вишукана старість. І це – правильно, адже природньо.
 


Законодавцем моди на старість став Арі Сет Коен – відомий американський фотограф та блоггер. Відвідайте його творчий блог Advanced style  - це чудові ліки від депресій та смутку. 
 


Він подорожує усім світом та ловить об’єктивом власної камери жінок похилого віку, кожна з яких повністю заслуговує на звання “ікона стилю”. Усім моделям Арі від 70 до 98 років. Слід зазначити, що серед них є й чоловіки.

Переглядаючи  неймовірні світлини Коена  я згадую власну бабусю, котру не завжди розуміли її однолітки. Але, якби вона була жива та зустрілась на шляху Арі – точно стала б його черговою музою!

Пропоную усім читачам UaModna здійснити екскурс в модну й стильну старість та зрозуміти, що усе в наших руках. Насправді, іншого часу для експериментів може й не бути…
 

Відео з джерела: www.youtube.com/user/75Ball?feature=watch

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше