Спеціалізована виставка-ярмарок "Дитячий світ" незабаром відкриє свої двері

9 грудня 2015
Редакція
Напередодні свята Миколая та казкового зимового періоду запрошуємо львів’ян та гостей міста завітати на всеукраїнську спеціалізовану виставку-ярмарок "Дитячий світ", яка відбудеться вже вшосте. Захід збере під одним дахом понад 100 кращих виробників, підприємств, фірм, організацій та навчально-розважальних комплексів з усієї України.
 
У наш час ринок дитячих товарів і послуг настільки різноманітний, що важко відразу визначитися з варіантом, котрий відповідав би запиту "ціна – якість – зручність". Виставка "Дитячий світ 2015" – це захід, який допоможе зробити правильний вибір. Це подія, якою житиме все місто, і свято, де здійсняться дитячі мрії!

На відвідувачів чекає:

  • Виставка-продаж, де для малюків та їхніх батьків будуть представлені різноманітні товари та послуги: ігри та іграшки, товари для творчості, канцелярія, книги – все, щоб виростити розумника. Одяг та взуття для юних модників – від новонароджених до підлітків. Засоби гігієни, дитяча косметика, парфумерія, дитяче харчування від відомих брендів стануть надійними помічниками у догляді за дитиною. 

    Комфорт для малюків можна влаштувати простіше, вибравши зручні, якісні та безпечні дитячі меблі, постіль та інші товари для догляду за дітьми.

    Також на виставці будуть представлені пропозиції щодо організації дозвілля дитини, дитячих свят, літнього відпочинку, дитячої фото- та відео-зйомки, дошкільного навчання та розвитку.
     
  • "Салон майбутніх та молодих мам", де батьки зможуть дізнатись про новинки ринку від провідних компаній та отримати відповіді на актуальні питання. Також цього року на виставці присутні Інститут клітинної терапії та Future Health Ukraine, які розкажуть про зберігання стовбурових клітин пуповинної крові та можливості цієї новітньої технології. 
     
  • Ярмарок товарів ручної роботи "Зроблено з любов’ю" об’єднає майстрів з усіх куточків України, які підготували нові колекції прикрас, натуральної косметики, іграшок, ляльок, предметів інтер’єру, сувенірів, подарунків до зимових свят. 
     
  • Територія дитячого дозвілля відбуватиметься за сприяння Львівської міської ради, зокрема Управління молоді, сім’ї та спорту. В рамках експозиції відбудуться нон-стоп презентації мережі безкоштовних гуртків Львова, які проводитимуть заняття та ігри з дітками. 
     
  • Вперше під час проведення виставки-ярмарку відбудеться "Форум батьків", на якому батьки зможуть почути про можливості для своїх дітей, обговорити існуючи проблеми та знайти варіанти їх вирішення.
     
  • Впродовж усієї виставки працюватиме територія настільних ігор, де кожен охочий від 5 до 99 років зможе навчитись грати в настільні ігри, спробувати свої сили в турнірах та вдачу у лотереях. 
     
  • Окрім цього на дітей чекає багато яскравих розважальних майданчиків, майстер-класів, конкурсів, розіграшів та подарунків, навчально-розважальних заходів, концертна програма, а також зустріч зі справжнім святим Миколаєм! 

Діти зможуть навчитись різьбі по дереву та склу, конструювати з дерев’яного та звичайного конструкторів, побувати на показових виступах львівської обласної федерації Таеквон-до, відвідати кулінарні майстер-класи, побувати у дитячому кінотеатрі, міні зоопарку.

Кращі колективи та центри творчості Львова підготували для відвідувачів концертну програму. А також 11 та 12 грудня відбудеться нагородження переможців у конкурсі малюнків.

Дитяча лабораторія продемонструє цікаві досліди із фізики та хімії, під час яких діти матимуть можливість допомогти у проведенні експериментів та відчути себе справжніми юними дослідниками. Також малюки зможуть дізнатися секрети миловаріння в домашніх умовах.

В рамках виставки-ярмарку також відбудуться спеціалізовані семінари, розроблені спеціально, аби покращити ефективність та якість роботи тих, хто працює у галузі виробництва дитячих товарів та надання послуг: "Продажі з любов’ю, або як звабити клієнта на тривалі відносини", а також семінари "Чому ваші продажі не працюють, або працюють недостатньо? Спробуймо їх перезапустити" та "Чому ваші продажі не працюють, або працюють недостатньо? Працюємо із нашими Клієнтами"
 
Організатори сподіваються, що виставка принесе користь всім, хто зацікавлений у розвитку вітчизняного ринку дитячих товарів і послуг, а також стане місцем здійснення дитячих мрій, адже "Дитячий світ-2015", що відбудеться з 10 по 13 грудня, перетворить ПівденнийЕкспо не лише на великий супермаркет, де за цінами виробника можна буде придбати різноманітні товари для дітей, а й на навчально-розважальний центр, де кожен зможе знайти для себе щось цікаве, незалежно від віку, та поринути в передноворічну казку. 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше