Скарби українських брендів у "Синьому киті"

"Українське" = "модне": віднедавна вироби "мейд ін юкрейн" стали трендовими і дуже бажаними речами. Надто ж, коли вони унікальні, самобутні, якісно і стильно виконані. Часом за ними доводиться ледь не полювання влаштовувати, шукаючи в Інтернеті, виловлюючи на ярмарках, відкриваючи для себе окремі імена. І дуже круто, коли у місті з'являється осередок, де можна роздивитися, помацати і придбати усе найкраще і найцікавіше. Луцьку у цьому сенсі пощастило - нещодавно там відкрився show-room "Синій кит", у якому зібрані спражні скарби від виключно українських брендів.

Творцями, засновницями і натхненницями проекту стали Оля Ільчук та Оля Присяжнюк, добре відомі волинянам як майстрині із творчого тандему "Євині дочки" . Надивившись на шоу-руми з "патріотичними" товарами в інших містах, вирішили відкрити такий і в Луцьку. 

"Як виявилось, ми не перший шоу-рум, майже в той же час у нашому місті відкрився ще один, - каже Оля Ільчук. - За моїми спостереженнями, лучанам подобається наш проект, багато хто пише позитивні відгуки у ФБ, ВК, цікавляться, хвалять наш асортимент, хтось навіть підказує, що хотіли би бачити, та ми, своєю чергою, намагаємось по змозі виконати їхні побажання".

Які ж скарби береже "Синій кит"? Це авторські листівки, скетчбуки та блокноти, футболки і світшоти для любителів йоги і ведичної культури, торбинки, рюкзаки та поясні сумки, сережки, браслети, кулони, брошки, кольє, шкіряні гаманці, бананки, сукні, головні убори, шкарпетки, дерев'яні та текстильні краватки-метелики, пов'язки для сну, взуття ручної роботи. 

"Якщо говорити про бренди, то у нас представлена дуже вишукана і ніжна білизна ручної роботи від бренду "О’рара", оригінальні пов'язки-тюрбани від "Burdo", світшоти чудового бренду "Джива", дубові чохли для айфона"
, - розповідає Оля. 

До речі, "Синій кит" - це чудове місце, де можна запастися подарунками для рідних, коханих і друзів на всі зимові свята.

ТОП-5 новорічних подарунків з show-room "Синій кит":

1. Комплект мереживної білизни ручної роботи

2. Іграшка-засинайка

3. Скретч-карта

4. Дерев'яні чохли для iPhone

5. Авторські скетчбуки та листівки

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше