Шукаєте дошку для роботи чи навчання? Обирайте українське!

21 грудня 2015
Редакція
Що є найважливішим для проведення блискучої презентації, цікавої лекції чи захоплюючої доповіді? Звичайно ж, це знання матеріалу, вміння працювати з публікою, харизма… Але не можна забувати і про підручні засоби ;)

Сьогодні ми хочемо познайомити вас з Компанією ТСО – українським виробником дощок для офісу, навчання та проведення презентацій.
 
Так, скоріш за все ви про цю компанію чули не багато. Зазвичай такі підприємства відомі у специфічних колах і пересічні громадяни стикаються з ними тільки тоді, коли виникає потреба. Однак, вам не завадить знати, що в Україні є такі виробники.

Отож, повернімось до Компанії ТСО. Вона виникла в 2002 році у Харкові. За доволі значний час роботи їй вдалось не тільки "вирости", а й здобути хорошу репутацію серед клієнтів. Та це й не дивно. Багаторічний досвід компанії дозволяє їй успішно обслуговувати своїх покупців та надавати їм продукцію найкращої якості.

До головних переваг Компанії ТСО можна віднести те, що вона:
 
  • Виробляє речі, які допомагають людям навчатися, планувати час та розкривати свій творчий потенціал.
  • Має дружну команду успішних та розумних людей, які пишаються своєю роботою.
  • Має мету стати безумовним лідером в галузі виробництва офісних дощок в Україні!
     
Сертифіковане виробництво та постійна наявність товару на складі також є безперечними плюсами.
 
Потрібно також відзначити високоякісні матеріали, які використовує Компанія ТСО, та доволі демократичні ціни. Її кваліфіковані та досвідчені фахівці є відданими фанатами своєї справи і завжди готові допомогти у вирішенні будь-якої задачі.
 
Компанія може виготовити для клієнта офісну дошку будь-якого типу - маркерну, коркову, крейдову чи комбіновану, будь-якого розміру та конструкції. Крім того, ви можете замовити особливе розкреслення поверхні дошки - лінія, клітина, нанесення логотипу і корпоративного лозунгу та багато іншого.

Загалом, асортимент Компанії ТСО можна поділити на:
 
  • Фліпчарти – хороше рішення для проведення презентацій. Вони мобільні та компактні, мають магнітно-маркерну поверхню та кріплення для аркушів великих форматів. Такі дошки можна використовувати для акцентування уваги на важливих тезах чи схемах.
  • Маркерні дошки – доволі функціональна штукенція, оскільки їхня робоча поверхня магнітно-маркерна. Це означає, що крім важливих записів, ви можете також прикріпляти до неї важливі документи або записки. Написи маркером легко стираються сухою ганчіркою.
  • Скляні дошки – завдяки яскравому і сучасному дизайну можуть стати стильним елементом в інтер’єрі вашого офісу. Такі дошки виготовляються із загартованого скла товщиною 4 мм. На ній ви можете писати маркерами або прикріпляти записки з важливою інформацією за допомогою магнітів.  
  • Коркові дошки – виготовляються з натурального матеріалу, вони можуть бути корисними неймовірно довго завдяки високій щільності поверхні. Всю необхідну інформацію ви можете прикріпити до такої дошки канцелярськими цвяшками та кнопками. Ось тільки писати на ній маркерами чи іншими засобами не варто ;) 
  • Обертові дошки – доволі мобільна річ. Завдяки колесам на ніжках її можна перемістити в будь-який куточок офісу без жодних проблем. Крім того таку дошку можна повернути на 360 градусів, що дозволить швидко "очистити" робочу поверхню, якщо ваші думки на одному боці вже не вміщаються :) 
     

Ближче ознайомитись з асортиментом ви можете на сайті компанії: office-board.tso.com.ua

З отриманням замовлення проблем також не буде. Служба доставки здійснює відправлення у будь-яку точку України! Продукцію постачають адресно, а вартість цієї послуги фіксована.
 
Що ж, тепер, шукаючи дошку для роботи чи навчання, ви знатимете, що в Україні є чудова Компанія ТСО, котра підбере вам якісну дошку відповідно до ваших побажань ;) 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше