Секрети найкращих фліпчартів. Яку модель обрати?

20 січня 2017
Компания ТСО

Фліпчарти давно стали надійними супутниками кожного офісу та конференц-зали. Насамперед тому, що вони зручні, доступні за ціною та не займають багато місця. Класичний фліпчарт - це стійка конструкція з магнітно-маркерною робочою поверхнею, що має невеликий нахил.

Сучасні фліпчарти створені з урахуванням максимального комфорту тих, хто ними користується. Вони доповнені різними функціональними елементами: полицею для аксесуарів, ніжками з можливістю регулювання висоти, плакатотримачем тощо. Перед тим, як зробити покупку, потрібно ознайомитися з особливостями кожної моделі фліпчарта і обрати ту, яка найкраще доповнить саме ваш робочий простір.

Популярні моделі фліпчартів

Модель Бюджет

Такий фліпчарт здивує своєю зручністю у використанні. Адже в нього є все необхідне для продуктивної роботи: магнітно-маркерна поверхня в алюмінієвому профілі, плакатотримач у вигляді двох металевих гачків та поличка для маркерів. Ніжки цієї моделі мають квадратний перетин та опори для захисту підлоги від механічних пошкоджень.
 

Модель Стандарт

Якщо порівнювати цю модель з фліпчартом "Бюджет", то, по-перше, вона відрізняється плакатотримачем. Над ним є відкидна металева планка, що закриває гачки. По-друге, рама фліпчарта — кругла.

Модель "Модерн"

Головна особливість такого фліпчарту — полегшений каркас. Нова конструкція вузла регулювання висоти дозволяє підготувати фліпчарт до роботи максимально швидко та легко. Крім того, ця модель відрізняється профілем "Ерудит" - з удосконаленою міцною конструкцією та кольоровими вставками по кутах.

Модель "Преміум"

Крім відкидної планки над плакатотримачем, цей фліпчарт оснащений також відкидною поличкою для аксесуарів. Вона довга і вузька, простягається знизу вздовж усієї поверхні фліпчарту, що дорівнює 70 см. Ніжки цієї моделі — хромовані.

Модель "Ексклюзив"

Естетичний та міцний профіль "Ерудит" у таких фліпчартів може бути як стандартним, так і кольоровим. Плакатотримач на моделях з таким профілем - це пересувні пластикові гачки. Фліпчарт доповнений хромованими ніжками.

Модель "Обертовий фліпчарт" 

У нього дві робочі поверхні, зафіксовані на каркасі за допомогою двох елементів. Це дозволяє легко конвертувати та змінювати їх. Також, цей фліпчарт оснащений колесами, які дають можливість легко переміщати його і фіксувати на одному місці. Плакатотримач цієї моделі — пересувні металеві гачки з обох сторін.

Також важливо знати

При наявних відмінностях моделей, всіх їх об'єднує декілька характеристик:
 

  • Можливість вибору типу поверхні. При бажанні, на будь-яку модель фліпчарту можна встановити крейдову поверхню з магнітними властивостями. Написи можна легко стерти з будь-яких типів поверхонь.
  • Профіль з анодованого алюмінію, що володіє антикорозійними властивостями.
  • Можливість регулювання ніжок по висоті.
  • Сучасна конструкція, що дозволяє легко складати і розкладати фліпчарт.
  • Плакатотримач для використання додаткових паперових матеріалів. Завдяки пересувним гачкам, формат плакатів може бути будь-яким.
  • Поличка для маркерів або крейди дозволить зберігати необхідне під рукою.


Якщо ви вже вирішили, який фліпчарт купити, залишилось тільки придбати декілька аксесуарів. Вони стануть вашими помічниками для використання фліпчарту та догляду за його поверхнею. Їхній асортимент і функціональність приємно здивують кожного.
 

Обирайте фліпчарти найкращої якості, і ви зможете швидко та ефективно подавати важливу інформацію аудиторії!

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше