Що залишити нащадкам? Меми!

9 травня 2017
Korol Volodymyr
Меми швидко приходять в наше цифрове життя і, найчастіше, дуже швидко йдуть з нього, поступаючись місцем іншим. Так чи інакше, всі вони є частиною нашої нинішньої культури. Так вважають і засновники сайту 9GAG. Про їхнє незвичайне рішення розповідає The Next Web.
 
Для того, щоб зберегти пам'ять про кілька десятків найпопулярніших мемів, вони висікли їх на величезному камені вагою 24 тонни і висотою 4 метри. За те, які саме зображення потраплять на камінь, голосували 623 тис. членів спільноти. Зокрема, там з'явилися Dick Butt, PPAP, Harlem Shake, Філосораптор і т.д.

 

 
Де знаходиться камінь - не повідомляється, щоб його ніхто не шукав зараз і він пролежав під землею кілька десятків, а то і сотень років. Як зазначили самі представники сайту 9GAG, це зроблено для того, щоби показати наступним поколінням нинішній гумор.

(via)
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Олександр Степ Олександр Степ 9 травня 2017
http://stepler.uamodna.com
Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше