Що потрібно ІТ-шникам?

Їм потрібен злет, досягнення, їх така маленька, дивакувата, але надзвичайно розумна, допитлива та з потягом до новизни "МУЗА"!

Мабуть, у кожній сфері інтересів є свої речі, люди, події, що надихають! Не будемо обходити стороною і світ технологій. Якщо розповідати про ІТ-шні "штучки" не для них самих, програмістів, получиться десь так як мені вдалося написати.

Україні потрібна нова прогресивна високотехнологічна індустрія! Нова система цінностей, нові технології. Це відбувається в усьому світі, і саме зараз маємо гарну можливість відійти від домінуючого сировинного минулого у високотехнологічне, висококонкурентне майбутнє.

І розвивати її повинні спеціалісти сфери ІТ, саме вони є тією індустрією, що принесе у світ вправність в осмисленні, cоціальну кмітливість, міжкультурну компетентність, обчислювальне мислення, розвиток розумних технологій та систем - глобально пов'язаний світ.

Наше завдання - створити максимально комфортне, у цьому розумінні, середовище для розвитку ІТ-шників. Очевидно, що така платформа повинна бути широкодоступна - інтернет-ресурс, орієнтований на динамічний рух у сфері високих технологій.

Корисними поціновучам ІТ сфери стануть ресурси devbattles.com, stackoverflow.com, habrahabr.ru та quizful.net. Що можна почерпнути з stackoverflow.com - формулювати запитання, аби ознайомитися зі світом високих технологій, та отримувати відповіді, habrahabr.ru - дасть можливість слідкувати за новинами сфери ІТ та реєструвати ІТ компанії, quizful.net - усім активним користувачам пропонує пройти тестування.

Інтернет-платформа devbattles.com поєднала у собі проведення багаторівневих он-лайн змагань у режимі реального часу, обговорення завдань програмування, ознайомлення з новинами світу високих технологій, можливість розміщення інформації про власну компанію та персональний профіль з повним функціоналом соціальних мереж. Ресурс допоможе активно розвиватися усім ІТ-шникам та компаніям новітніх технологій.

Що ж потрібно ІТ-шникам?

Їм потрібен злет, досягнення, їх така маленька, дивакувата, але надзвичайно розумна, допитлива та з потягом до новизни "МУЗА"! Речі, люди та події, що надихають! Переконана, ці ресурси стануть для ІТ-шників "музами", спільнотою цікавих людей, унікальних подій та речей, що вкотре змінять світ!

Автор: Марія Загірська


Читайте також: 
6 всесвітньо відомих IT-компаній, створених в Україні
 

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше