Що ми знаємо про Україну?

Ще минулого 2016 року, якраз до свята Святого Миколая, компанія GoldWeb видала нову сімейну настільну гру "Мандрівка Україною". У цій грі перед вами відкриються незнані та цікаві сторінки історії нашої країни. Тут на вас чекають описи неймовірних чудес природи та архітектури, місця пов'язані з життям відомих українців та місця військових звитяг наших воїнів, чудові легенди, перекази та багато іншого.
 


Створюючи цю гру, окрім бажання показати красу нашої України, ми хотіли щоби батьки з дітьми, а діти з друзями, відклавши в бік усі свої сучасні електронні пристрої, на якийсь час занурились в цікавий світ гри і читання. Так, саме читання. А запитайте себе — скільки ви прочитали останнім часом книжок, а скільки ви прочитали їх своїм дітям? Тому в комплект гри ми додали книгу, в якій ви знайдете описи до усіх зображених на ігровому полі об'єктів, а їх там аж 134. Тексти не є важкими, вони скоріше нагадують розповідь екскурсовода.


 


Тому вам, батьки, дається можливість перевірити свої здібності ще й у такий спосіб. Знайдіть правильні слова коментарів, додайте власних емоцій, а можливо, і спогадів з дитинства про відвідання того чи іншого об'єкта. І ви побачите як засвітяться очі ваших дітей - чи то від цікавості, чи то від бажання побувати там, де були ви, чи від захоплення тим, що Україна така красива і багата — це їхня Батьківщина.
 


Одним словом, вирушіть у подорож Україною разом зі своєю родиною та друзями. Спочатку в грі, а потім і справжніми дорогами і стежками, бо жоден малюнок чи фотографія, жоден текст не замінить вам реальних емоцій від побаченого і відчутого.

В комплект гри входить — коробка, ігрове поле А2 формату, яке формується з пазлів, кубик з фішками і книга. Детальніше про гру можна прочитати на сайті.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше