Що краще подарувати коханому хлопцеві

19 липня 2019
Редакція

Вибрати подарунок хлопцеві буває не легше, ніж підібрати презент дівчині. Шкарпетки та гель для гоління виглядають банально, а мила символічна річ не завжди доречна. Можна придбати щось з одягу, але вгадати з розміром буває складно. Також хорошим варіантом є сюрприз, пов'язаним з його хобі, але подарована вудка або м'яч можуть стати другою, а то й третьою річчю в колекції. Ще одне популярне рішення — сертифікат на розвагу або покупку, проте нерідко такі речі припадають пилом у шухляді столу до закінчення терміну їхньої дії. Що ж тоді залишається? 

Відмінною та універсальною пропозицією є приємний аромат. Якісні парфуми сподобаються зовсім ще юнакові та хлопцеві, будуть актуальними в будь-який час року та в будь-якій обстановці. До того ж такий презент допоможе передати всю гаму почуттів до коханого та підкреслити уважне ставлення дарувальника.

Парфум або туалетна вода: що вибрати?

Перед покупкою чоловічої парфумерії слід визначитися, якf продукцію найбільшt підійде в якості подарунка. У сучасних парфумерних магазинах можна купити духи, парфумовану воду, туалетну воду, а також одеколон. Ці товари відрізняються концентрацією аромакомпозиції. Найбільший зміст запашних інгредієнтів у парфумах — 15—30 %. Парфумована вода має 12—20 % ароматних компонентів. Концентрація аромату в туалетній воді становить 8—10 %, а в одеколоні — всього 3—5 %.

З огляду на такі особливості парфумерії, можна вибрати продукт, максимально відповідний до стилю коханого. Улюбленцям насичених та максимально стійких запахів підійдуть парфуми або туалетна вода. Цінителям ненав'язливих парфумів, які поступово стають м'якшими, — туалетна вода або одеколон. Купити чоловічу парфумерію зі знижкою та безкоштовною доставкою по всій Україні можна, клікнувши сюди — Чоловічі парфуми.

Різновиди ароматів:

Крім підбору формату парфумерної продукції, необхідно визначитися з типом запахів, які підходять коханому хлопцеві. Найбільш універсальними є свіжі аромати. Парфуми, які мають нотки ранніх квітів, цитрусових, а також спеції, що бадьорять, підійдуть чоловікам, які ведуть активний спосіб життя. Ще один вдалий варіант — морські запахи. У таких духів відчувається легка гіркота, легкий присмак деревини, нотки водних квітів та екзотичних фруктів, що не залишать байдужим любителя подорожувати. Ця продукція буде особливо актуальна влітку.

Крім цього, чоловікам припадуть до душі деревні та тютюнові аромати. Парфуми з нотами пачулі, сосни, сандалового дерева, кедру, пряних спецій, тютюну, ванілі та какао підкреслять мужність та впевненість у собі коханого. Такі пропозиції створять ореол затишку, а також тепла в осінньо-зимовий період.

Для того щоб придбати парфум, який ідеально підходить людині, досить знати про її переваги в типах запахів. Про це можна дізнатися, глянувши на його туалетну поличку, запитати у друзів або в нього самого. Така інформація в поєднанні з тонким жіночим нюхом дозволить знайти аромат,  що гармонійно доповнить образ коханого.

Зображення — pinterest.com.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше