Різдвяна історія киці Моґ підкорює світ

16 листопада 2015
Oleksandra Orlova
Свято наближається! Саме про це свідчить різдвяне відео від британської мережі магазинів Sainsbury’s під назвою "Mog's Christmas Calamity" (Різдвяна катастрофа Моґ). Кумедний і зворушливий ролик розповідає про кицю Моґ та її родину, й про те, як важливо бути щедрими і людяними, особливо у святкові дні!

Слоган цьогорічної різдвяної кампанії "Christmas Is For Sharing" (Різдво для всіх) говорить сам за себе, а зворушливі котячі оченята не залишать байдужим нікого.

Одночасно із запуском відео в магазинах мережі Sainsbury’s з'явилися іграшкові котики та однойменна книжка авторки Джудіт Керр. Кошти з їх продажу підуть у всесвітній дитячий благодійний фонд "Save the Children".

Насолоджуйтеся і чарівних вам свят!
 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Olena Kolyada Olena Kolyada 17 листопада 2015
Яка ж вона мур-мур! І книжечки Джудіт Керр дуже гарні!
Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше