Просто неба: бренд SEREBROVA провів показ Весна/Літо 2019

Показ колекції бренду SEREBROVA Весна/Літо 2019 відбувся 24 серпня, на день Незалежності України, посеред центральної частини Києва, просто неба на вулиці Басейній. Головна мета події — поширення інформації про культуру України та формування іміджу країни у світі під брендом Ukraine NOW як сучасної та креативної країни майбутнього.



Показ відбувся за особистої підтримки мера Києва Віталія Кличка, за сприяння Міністерства інформаційної політики України, Міністерства молоді та спорту та при організаційному партнерстві РМА «Спільна Перемога», а також Міністерства культури України.



Синергія жвавого міста, енергійної музики та вишуканого одягу колекції подарувала глядачам незабутні хвилини зачудованого милування дефіле. Динамічний рух моделей гармонійно слідував співу дуету Анна-Марія, миготіння фар та сигналів авто додавали дійству фантастичності.



Дякуючи інформаційному партнеру показу — міжнародному TV каналу ID Fashion — магію показу колекції SEREBROVA Весна/Літо 2019 посеред Києва зможуть побачити у 80 країнах світу.

Виставка фотохудожника Валентина Кармінського стала історичним підґрунтям показу. Унікальні світлини, зроблені за життя Ів Сен Лорана й Джанні Версаче та скановані з плівки, перенесли глядачів у часи 20-ти річної давнини.



Колекцію  SEREBROVA S/S19 характеризують «фірмові» ознаки бренду – оригінальний крій, цікаві поєднання тканин та виразний силует моделей. Шалене розмаїття фактур колекції — стриманий котон, розкішні оксамит, білосніжний жакард, серпанкове мереживо та делікатний шифон – органічно відіграло в унісон з містом, підкреслюючи урбаністичний напрямок колекції.



Чисті, промовисті кольори тканин, створених за ідеєю дизайнера бренду Олени Серебрової, гармонійно підкреслили автентичний ключовий мотив колекції – квітку сон-трави, виконану в техніці петриківського розпису. Інтеграція етномотивів у трендові малюнки тканин — авторський підхід Олени Серебрової до осучаснення вже звичних елементів національного коду.



Концепція колекції SS19 — постійний творчий розвиток як умова життя. За допомогою петриківського розпису, взятого за декоративну ідею колекції (з 2013 року петриківський розпис включено в репрезентативний список нематеріальної культурної спадщини людства ЮНЕСКО), дизайнер Олена Сереброва показує, що народне мистецтво може і має бути прогресивним: воно живе за умови постійного розвитку та трансформації. Так само і сучасна жінка – спираючись на корені і шануючи традиції, вона отримує імпульс для творчості і силу для розвитку. Впевнено заявляючи про себе в соціумі, вона, у той же час, ніжна і жіночна. Це жінка-образ бренду SEREBROVA.



Головна стилістична лінія бренду – неоеклектика Pret a Porte de Lux. 



Бренд SEREBROVA щиро підтримує ідею етичного ставлення до моди. У колекціях бренду червоною стрічкою простежується використання елементів української народної творчості. Включаючи в колекції національні мотиви та осучаснюючи їх, бренд працює над збереженням і розвитком творчої спадщини нації.



Спеціально для колекції SEREBROVA S/S 2019 майстри Sebira, українського бренду ексклюзивних сумок з дерева, спеціально розробили й створили лінію hand-made аксесуарів з унікальним розписом, які стали точним акцентом в концепції екологічності та автентичності колекції. Крім того, що вироби Sebira красиві і якісні, за кожен куплений виріб команда бренду висаджує дерево!


Цікавинкою колекції став легкий кожушок з етичного хутра – 100% натурального, якісного та сучасного матеріалу, при виготовленні якого не страждають тварини та не використовуються хімічні речовини.  


Яскраві, незвичні та стійкі зачіски для досить екстремальних умов показу просто неба створили талановиті майстри Long & Short beauty salon.



Виразний макіяж, що точно підкреслив настрій та стиль образів, майстерно виконала команда Graftobian Cosmetics Ukraine.


Мережа магазинів взуття для всієї родини INTERTOP — взуттєвий партнер SEREBROVA Spring Summer 2019 Fashion Show — надав для показу чудові моделі нового сезону, які органічно підкреслили настрій та стиль колекції.
 



Автор світлин - Валентин Кармінський.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше