Проект Є-мова стартував на Спільнокошті

25 січня 2018
Оксана Аті
Вже понад 4 роки команда Безкоштовніх курсів української мови займається популярізациєю української мови, цього року курси діють в 25 містах України. Логічним продовженням стала онлайн система "Є-мова", яка дозволяє всім охочим вивчати українську в будь-якій точці світу.
 
 
Платформа "Є-мова" це:
  • практичні заняття,
  • навчальні матеріали і відео,
  • тестова перевірка знань,
  • моніторинг успішності,
  • атестація (сертифікація).

Навчання диференційоване за рівнями: елементарний, вільний, досвідчений.



"Є-мова" увійшла до трійки переможців інкубаційної програми конкурсу ІТ-проектів у сфері електронної демократії Egap Challenge.

​Методика відповідає стандартам Міністерства освіти та науки України і Загальноєвропейським рекомендаціям з мовної освіти (Common European Framework of Reference for Languages).

Охочі вивчити українську онлайн вже сьогодні можуть зареєструватися на порталі Є-мова та отримати доступ до навчальних матеріалів, практичних занять, відеолекцій і тестів. 

Підтримати проект Є-мова на спільнокошті
 

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше