Рейтинг подарунків, які не варто робити до 8 березня

5 березня 2015
Oksana Melnyk

Любі чоловіки, придивіться до списку та виключіть з можливих презентів непотрібне. Пам’ятайте, дарувати будь-що - не вихід ;).

10. Жахливі квіти


Нашвидкуруч придбаний букет троянд, який невідомо чи "достоїть" до завтра - це ще не подарунок. Колір, вигляд квітів, оформлення - ті тонкощі, які вам не помітні, а для жінки є важливими. Будьте оригінальними, наперед продумавши, яку композицію оберете. А служби доставки квітів полегшать роботу, тому не соромтеся, а звертайтеся.

9. Сертифікати


Придбання сертифікату на одяг, косметику, похід в SPA чи інші заклади не вирішує проблеми. Більшість таких подарунків так і лежать на дні шухляди до закінчення терміну дії. Окрім того, отримавши таке "щастя", жінки гадають, що вам вони байдужі, і ви їх більше не цінуєте.

8. Одяг та білизна


Основна проблема цього виду подарунків - у виборі розміру та фасону. Придбаєте одяг не того стилю, - жінка подумає, що ви до неї не уважні. Помилитеся з розміром - у ваш бік полетить шквал докорів.

7. Подарунки з інтим-крамничок


Можливо, вам здається, що такі подарунки жінка сприйме з посмішкою, але це не так. У більшості випадків кохані дивуються і вважають їх надто екстравагантними й недоречними. Краще у майбутньому натякніть на свої фантазії і ваша половинка самостійно їх реалізує. А поки що, в якості презенту, підберіть щось вагоміше.

6. Песики, котики та інші звірята


Якщо, проходячи вдвох повз зоомагазин, ви почули від коханої, що вона мріє про карликового кролика і згідна витрачати час на його догляд, вдовольніть її бажання. В іншому випадку, ви додасте тільки клопотів, хоча, можливо, допоможете виявити алергію на шерсть.

5. Сувеніри


Непотрібні шкатулки, статуетки, іграшки та інший мотлох  - це табу. Це ті речі-пилозбирачі, що естетично виглядають на вітрині магазину, а от вдома їх ніде прилаштувати. З ідеями про ці подарунки ви мали розпрощатися ще у шкільні роки. Будьте раціональними і надавайте перевагу функціональнішим речам.

4. Книги, DVD чи курс тренінгів для поліпшення зовнішності


Цим ви тільки накличете біду на свою голову. Найідеальніша жінка, копирсаючись у собі, знайде бодай один недолік, вказавши на який, ви посієте масу комплексів. Абонементу в спортзал одразу скажіть — ні. Хорошою альтернативою буде той же басейн або йога. При цьому забудьте слова на зразок: фігура чи зовнішність. Натомість покажіть їй свою турботу, поясніть, що, завдяки цьому подарунку, вона зможе присвятити трохи часу собі, відпочити і розслабитися.

3. Побутова техніка та кухонне начиння


Мікрохвильова піч, пральна машина, посудомийка, сковорідка, набір посуду є необхідними речами у господарстві. І якщо ви подаруєте їх мамі або ж бабусі, то будьте певні - це за адресою! Але тільки не дружині чи коханій дівчині. Кухонні помічники будуть приємним сюрпризом, коли їх придбати просто за потребою, а не до свята. Натомість, 8 березня кохана зрадіє гаджету: смартфону, планшету, фотоапарату. Гляньте, що з цього переліку відсутнє у вашому домі; пошукайте, що пропонують до свята інтернет-магазини.

2. Речі для себе - коханого


Якщо мрієте про потужніші колонки, то це не означає, що і ваша подруга жити без них не може. Не даруйте речей, якими в більшості випадків будете користуватися самі.

1. Відсутність подарунка


Під №1 серед найгірших подарунків є рішення не дарувати нічого. Жінкам потрібно не тільки чути, наскільки вони вам дорогі, а й мати, час від часу, приємні підтвердження сказаному.

А щоб не губитися у сумнівах і наступного разу не вибирати подарунок в останню мить, дамо невеличку пораду: прислуховуйтеся до своїх коханих, занотовуйте у пам'яті речі, на які вони звертають особливу увагу. Проходили повз вітрину і дівчина помітила прикрасу або ж парфуми? Чудово. Поверніться туди й придбайте це, зробивши приємний, а головне - потрібний саме їй дарунок :).

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше