Прем'єра дитячого мультсеріалу "Лепетун"

9 листопада 2017
Plastylina
В лютому 2017 року команда волонтерського освітнього проекту "Мова – ДНК нації" розпочала збір коштів на платформі соціальних інновацій Спільнокошт для створення мультсеріалу "Лепетуни". Кампанія пройшла успішно - за 90 днів ідея зібрала 262 517 грн. А вже сьогодні команда пропонує ​переглянути першу серію й познайомитися з головними персонажами – родиною Лепетунів.
 

Нагадуємо, "Мова – ДНК нації" – це:

- освітній проект для тих, хто хоче вдосконалити свої знання української мови;
- спроба трьох небайдужих людей поділитися закоханістю в рідну мову;
- мрія про те, що колись в Україні буде модно знати декілька мов, а говорити українською.

Команда проекту щиро вдячна всім доброчинцям за підтримку кампанії на Спільнокошті! Саме завдяки небайдужим цей мультсеріал перетворився зі сміливої мрії на реальність, а  головний персонаж – Лепетун – нарешті "ожив"!

Наступна серія – "Сніданок" – вийде за два тижні. У ній Андрійко та Леся разом з бабусею готуватимуть млинці й частуватимуть своїх рідних. Підписуйтеся на канал, щоб не проґавити жодної серії!

Щоби підтримати проект, клацніть тут!

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше