Підбірка кращих статей 2015 року на веб-платформі UaModna

30 грудня 2015
Редакція
Впродовж всього 2015 року редактори та автори веб-платформи UaModna щодня радували читачів цікавими публікаціями. До вашої уваги підбірка найцікавіших статей, які набрали найбільше переглядів та вподобайок :)

20 ФІЛЬМІВ ПРО ФАТАЛЬНУ ПРИСТРАСТЬ, НАБАГАТО КРАЩИХ, НІЖ "50 ВІДТІНКІВ СІРОГО"

Перегляди: 122 547

На початку минулого року світ мав можливість побачити довгоочікувану стрічку "50 відтінків сірого". Однак у кінематографі знайдеться сотня прикладів того, що по-справжньому пристрасні та фатальні стосунки з куди більшим успіхом встигли зняти і до екранізації бестселера Е. Л. Джеймс!
 


МІФИ ПРО УКРАЇНСЬКУ МОВУ

Перегляди: 85 494

Вважається, що до української мови найбільш подібною є російська, але це не так. Згідно з фонетичною подібністю російська мова має чи не найменшу кількість спільних рис з українською, а найбільш подібними до нашої є Білоруська, Серболужанська Словацька і Польська.
 

24 ПРАВИЛА ДОГЛЯНУТИХ ДІВЧАТ

Перегляди: 69 957

Золоті правила, які повинна знати кожна дівчина, аби виглядати неперевершено!
 

20 ПОМИЛОК В АНГЛІЙСЬКІЙ МОВІ, ЯКІ РОБИТЬ КОЖЕН З НАС

Перегляди: 49 281

Незалежно від того, скільки часу і грошей ви витратили на мовні курси, швидше всього, вам теж притаманні найпоширеніші помилки під час розмови або листування англійською.
 

ТОП-100 НАЙПОПУЛЯРНІШИХ ПІСЕНЬ В УКРАЇНІ (ПОЧАТКУ 2015 РОКУ)

Перегляди: 45 205

Музична індустрія розвивається шаленими темпами (в принципі, як і більшість інших індустрій :)), тож кожнісінький день приносить нам якісь приємні музичні сюрпризи або хоча б новинки, з якими кортить познайомитись. А якщо ви ще й з тих, хто полюбляє слідкувати за чартами, то ця підбірка саме для вас!

37 НАЙКРАЩИХ САЙТІВ ДЛЯ ТОГО, ЩОБ НАВЧИТИСЯ ЧОМУСЬ НОВОМУ

Перегляди: 36 499

Забудьте про дорогі курси, нудні дні в переповненому класі та нецікаві домашні завдання. У цій статті ви знайдете сайти, які охоплюють нескінченну кількість тем з науки, мов, дизайну та програмування. 
 

13 УНІКАЛЬНИХ САЙТІВ, ПРО ЯКІ ВИ НЕ ЗНАЛИ

Перегляди: 33 742

Щодня переглядаючи в мережі десятки нудних веб-сторінок, ми можемо навіть не здогадуватися, що всього в кількох кліках від усієї цієї нудоти знаходяться дійсно цікаві та незвичайні сайти. 
 

10 КНИГ, ЯКІ ВАРТО ПРОЧИТАТИ КОЖНІЙ ЖІНЦІ

Перегляди: 30 841

Жінки люблять різні книги. Є серед них історії романтичні та надихаючі, реалістичні та фантастичні, розповіді про силу краси і силі духу, романи про протистояння умів і потяг сердець. Можна було б сказати, що далеко не всі вони про кохання, але будемо чесні - саме про любов оповідає практично вся світова література.
 

5 НАЙКРАЩИХ КІНОСАЙТІВ ДЛЯ ВИВЧЕННЯ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ

Перегляди: 25 554

Найкращі безкоштовні ресурси, за допомогою яких можна не тільки дізнатися багато цікавого про кінематограф, а й ефективно вивчити англійську мову. Адже ні для кого не секрет, що переглядаючи фільми в оригіналі можна досить швидко вивчити будь-яку мову. А ці сайти ще й будуть справжньою знахідкою для кіноманів ;)
 

БЕЗВІЗОВІ КРАЇНИ ДЛЯ УКРАЇНЦІВ У 2015-2016 РОЦІ

Перегляди: 22 653

У цій статті представлена ​​інформація про безвізові країни для українців, країни, в яких можна отримати візу після прибуття, і країни, для відвідування яких потрібна електронна віза. Інформація актуальна на 2015-2016 роки і надана відповідно до сайту МЗС України.
 
Приємного вам читання та веселих свят ;)
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше