Перекладіть це негайно! Найдивакуватіші назви посад — простою українською

15 грудня 2014
Versal
Прогрес крокує без зупинок. Постійно виникають нові тренди, нові технічні новинки. Нові спеціальності, професії, посади…

Як не розгубитися, коли майбутній роботодавець пропонує вам вакансію, назва якої не викликає жодних асоціацій із майбутніми обов'язками?

Прочитати статтю від "VERSAL"! Адже ми розшифрували усі найцікавіші назви професій, які прийшли до України з-за кордону.
 

Онлайн-рекрутер

Фахівець, що працює над пошуком і підбором персоналу у мережі інтренет. Основні обов'язки: розміщення оголошень на job-сайтах та у соцмережах. Таких фахівців наймають для аналітики кадрових питань та інтернет-моніторингу.

На посаду запрошують спеціалістів: кафедри психології, менеджменту та адміністрування, педагогіки; рідше — випускників технічних і економічних вузів. Переважають "гуманітарії".

Trend-watcher або відслідковувач тенденцій

Простішими словами — маркетолог. На вакансію підшукують фахівців із широким світоглядом, відмінними комунікативними та аналітичними навиками, глибокими знаннями щодо нових тенденцій у визначеній галузі. Зайнявши посаду, вашим завданням буде постійне перебування  у центрі інформаційного простору, аналізування ринку новинок та складання маркетингових прогнозів.

На посаду запрошують спеціалістів: кафедри маркетингу, "PR та зв'язки з громадськістю".

Коучер

Це своєрідний психолог у компанії. Він проводить тренінги серед керівництва та персоналу, дя того, щоби правильно визначати, хто на що здатен, чи, можливо, допомогає вам, у вирішенні певних проблем.

На посаду запрошують спеціалістів: з психології, соціології, менеджерів з персоналу.

Медіа-байєр

У обов'язки цього фахівця входить робота зі ЗМІ. Він займається закупівлею рекламних площ в газетах або ефірного часу на радіо і TV. Основним завданням вважається — домогтися від ЗМІ мінімальних розцінок на рекламу.

На посаду запрошують спеціалістів: із вищою філологічною освітою, випускників кафедри "PR та зв'язки з громадськістю".
 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Валерій Косенко Валерій Косенко 31 серпня 2015
Продовження статті читайте тут. Відкривається мертве посилання. Виправіть, якщо є змога.
Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше