Парфумерні лабораторії України

20 вересня 2017
Marta Chorna

Creative Lab PERFÍ 

Повна назва бренду "Creative lab PERFI".

"Perfi" - це поєднання слів Perfumery by Filatova.

Creative lab PERFI - це не загальноприйнятий формат парфумерного бутика, а справжня лабораторія в самому центрі Києва. Сімейний парфумерний бренд в особі Філатової Вікторії та Філатової Вілени. Був заснований в колаборації з Французькою лабораторією-розробником парфумерних композицій ще у 2011 році. 

Процес створювання достатньо тривалий (2-6 тижнів) і вимагає спеціальних знань та промислових потужностей. Тому парфуми виробляються на підприємстві на півдні України, якому вже більше 20-ти років. 

Але все можуть нівелювати неякісні флакони. Парфуми в таких швидко псуються. Тому тут для продовження тривалості життя парфума використовуються спеціально разробленні для бренду флакони австрійського виробника. Скло має спіціальне напилення, яке забезпечує захист рідини від сонячних променів. До того ж скло дуже міцне і щоб його розбити, треба постаратися.
 


Це і стало вектором для розвитку бренду та проявилося в концепції "парфумерної лабораторії". 

Зараз бренд виробляє більше 60-ти парфумів всіх напрямків, котрі існують в сучасному світі.

Вартість коливається в діапазоні 350-450 грн.
 


KAYA Parfums

Kaya Parfums родом із Закарпаття, м. Ужгород. Засновником і головним технологом бренду є Ксенія Гошовська, юрист за освітою та парфумер за покликанням.

Шлях Kaya Parfums теж був тривалим. Зі слів Ксенії, ще 5 років тому вона почала більш серйозно підходити до цієї справи. Для початку потрібна була сировина. Дівчині вдалося зв'язатися з відомим французьким заводом, який приймав замовлення тільки у дуже великих розмірах. Ксенія написала їм величезного листа, в якому попросила про допомогу. Потім вона зв’язалася з менеджером, розповіла, що дуже хоче спробувати і що для неї дуже важливо отримати інгредієнти. Завод пішов назустріч і Ксенії вислали всього потроху.
 


Вже тут немовжливо не захопюватися натхненням та цілеспрямованістю авторки бренду. Сьогодні її лінійка складається з 18 ароматів, кожен з яких має свою історію та особливість. Є в асортименті і чоловічі аромати. Список її клієнтів чималий – це замовлення з Канади, Франції, Америки.

Вартість від 238 до 378 грн. - 10 та 35 мл відповідно.
 


Фотограф Pálos Csilla та Лілія Козубаль.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше