Позуємо оригінально та нестандартно

12 квітня 2013
Roksolana Yusypchuk

Здається, фотографії вже були зроблені у всіх можливих місцях та позах, всюди побувала фотокамера, яка фіксувала найцікавіші куточки та моменти. Як же ж виділитися та зробити нестандартні знімки? Включивши фантазію та звернувши увагу на деталі, все частіше майстри викладають незвичні фото в інтернеті, які стають трендами. Команда UaModna підібрала для вас найцікавіші з них.

Планкінг 

Планкінг (також відомий як фейсдаун) – вид фото-розваги, головним завданням якої є сфотографуватися лежачи на животі, обличчям донизу, витягнувши руки "по швах". І все це в незвичних місцях: на колінах у друга, на даху будинку чи просто десь на вулиці – словом, чим неймовірніше, тим краще.

Активісти руху кажуть, що це заняття не є дуже небезпечним чи важким, але мінімальну фізичну підготовку треба все ж таки мати, адже інколи доводиться лежати на поручнях чи вивісках, де фактично утримуєшся лише грудьми та гомілками. І, попри начебто неважкого виконання, був зафіксований смертельний випадок в Австралії, коли хлопець, намагаючись зробити фото, випав з балкона.
 

Leisure Dive

Leisure Dive (Ниряння на “розслабоні”) – розвага, яку придумала англійська молодь зовсім нещодавно, але яка стає дуже популярною у всьому світі. Вона полягає в імітації вільного ниряння у воду (або хоча б у щось м’яке) і фіксування піку вашого стрибка. Чим більш невимушено це виглядає – тим краще.

Ви можете робити вигляд, що читаєте газету, наливаєте випити чи навіть спите на подушці – головне, щоб це було незвично та цікаво і з максимально розслабленим обличчям, наче ви це щодня робите. Дуже важливо також - хто буде вас фотографувати, адже вловити момент не так вже й легко, а повторити відразу не вийде.
 

Бетменінг

Бетменінг. Якщо для планкера основним завданням є сфотографувати вниз обличчям, то ті, хто займається бетменінгом, затримуючись лише ногами, виснуть головою вниз. Цей вид фотографування є набагато небезпечнішим, але це, здається, не зупиняє деяких відчайдухів, охочих виділитися з натовпу.
 

Оулінг

Оулінг (від англ. owl – сова) – вся суть цієї фото-розваги у тому, щоб “осовитися” у цікавому місці і обов’язково викласти це фото десь у соцмережі. А виникла вона всього кілька років тому, коли в інтернеті з’явилося фото дівчини, яка по-совиному присіла на поручнях. Проблема лише в тому, що треба бути дуже обачними, бо, на відміну від сов, люди літати не вміють. 
 

Хорсменінг

Хорсменінг – імітація безголових вершників. “Фішка” у тому, щоб добре заховати голову під час фотозйомки, аби виглядало наче її немає. Для остаточного ефекту треба “позичити” голову у друга. Найреалістичніше і найкраще зроблене фото тоді, коли створюється враження, що на ньому одна людина. 
 

Тебовінг

Тебовінг – нове всесвітнє фотозахоплення, яке з’явилося завдяки американському футболістові Тіму Тебову, який має звичку молитися, ставши на одне коліно, після ігор. В інтернеті є безліч фото, на яких люди копіюють Тебова. У словниках навіть зв’явився новий вираз "to tebow" – стати на одне коліно для молитви, навіть якщо всі люди довкола роблять щось інше.
 

Тіпотінг

Тіпотінг (англ. - teapotting) – фотографування себе у формі… чайника, коли одна рука стає носиком, а інша ручкою. Придумали його, як не дивно, не студенти чи молодь, а два австралійських викладачі психології, яким стало просто цікаво, як ще можна розвинути планкінг. Безперечно, це - один з найбезпечніших видів фотографування, і він є доступним будь-де і будь-коли.
 


Позуємо оригінально та нестандартно. Частина 2

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше