Останні та передостанні живі

18 грудня 2017
Марина Чиянова
"Или мы превращаемся в людей, у которых есть ключики, как у старых игрушек, или у нас есть свобода воли, и мы можем принимать личные решения".
(с) Тетяна Черніговська,
видатний російський науковець, біолог, письменниця.
 
"Або ми перетворюємось на людей, у яких є ключі, як у старих іграшок, або у нас є свобода волі, і ми можемо приймати особисті рішення"
(с) Тетяна Черніговська,
видатний російський науковець, біолог, письменниця

Не всі є видатними програмістами. З іншого боку, хіба тут, у цьому ствердженні, немає закодованої безвиході? 

Ми є і людьми, і механізмами.
Водночас.
Тільки в свідомості пані Черніговської між цими "расами" є чітка полярність. Можливо, так і було б з соціальної точки зору легше. Насправді ж особистість - це синтез всього, з чим вона стикається.



Частково деперсоналізовані, але все ще могутні - таким я бачу своє покоління (1981-2003). 

І ми станемо ще могутнішими, коли отримаємо доступ до справжніх, вдосконалених бюлетенів для голосування, справжньої, живої, динамічної моди, справжніх, вільних та водночас елітарних ЗМІ, оновлюваної освіти, в яких впізнаємо себе, а також медичного страхування від артриту, гормональних розладів та ПТСР. 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше