Час Планувати

31 серпня 2017
Marta Chorna

Одразу ж за рюкзаками робимо огляд не менш важливого осіннього атрибуту - блокнотів та планерів від українських виробників.

1. "Miff Manufacture"

Бренд зі Львова. Вручну прошивають кожен блокнот і планер. Виходить акуратно і міцно. Чим цікаві блокноти - папір. Колір ivory такий приємний, що не хочеться відставляти їх від себе ні на мить. Мають в асортименті блокноти з чорними сторінками. Чим цікаві планери Miff Manufacture - актуальністю: наприклад, є планери, які починаються з вересня.
 

2. "Пошуршимо"

"Пошуршимо" вже підготували планер "Моя супер осінь", покликаний структурувати час і цілі на цю осінь для всіх охочих. Автор проекту Таня Оселедька родом з Білої Церкви, проте живе в трьох містах: Київ, Львів та Прага. Встигає їздити між містами, працювати і вести проект Пошуршимо?. Це про експертність і право давати поради щодо планування.

3. "Comfart"

Родом з Івано-Франківська. Одним словом, краса. Краса неземна, дуже жіноча, створена жінкою, дизайнером Ольгою Запухляк. Річ дуже практична: куди піти, що купити, на котру стоматолог, на котру перукар - дуже зручно занотовувати в планери Comfart. Квіти, геометрія чи стриманий чорний - обкладинка на вибір.
 

4. "Gifty"

Народилися в Київі, яскраві та зручні. Нашуміли останнім часом з історією з "Гусьом". В планерах достатньо місця для планування всіх зустрічей і справ протягом дня, є місце для нотаток. Наліпки для оптимізації розділів планеру та яскравий конверт в кінці додаються в кожному планері Gifty.

5. "With me"

Естетика в сторінках, в оформленні. Приємність у дотиках. Чого тільки вартий оглядовий ролик на сайті. Засновник проекту, Філіп Кубрак, закликає цінувати кожну мить і для цього вести блокнот, щоб ці миттєвості фіксувати на чистих чи в крапку сторінках. Withmegood родом з Києва.
 

6. "Colibri"

Скетчбуки, функціональні та мінімалістичні в дизайні та розмірах. Всього один вид, з чотирьма різними обкладинками. Приємний кремовий папір, добре виконання та ціна.

7. "Yogibook"

Прості та лаконічні, теж з Івано-Франківська, створені викладачем йоги Мартою Чорною та дизайнером Оксаною Мельник. Дівчата помістили на крафтову обкладинку дизайнерську мандалу. Згідно із задумом, "Yogibook" - це та річ, яка завжди має бути у вас під рукою і не відвертати уваги від важливих справ, а допомагати їх реалізовувати. Добрі ціна та розміри. Сторінкі кремові, чисті, дуже приємні на дотик.

Фото: Чілла Палош, Лілія Козубаль, Христина Стринадюк
 

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Kajool-Khan Kajool-Khan 31 серпня 2017
Рада тебе тут читати :)
Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше