Осінні цікавинки від українських виробників

19 вересня 2017
Marta Chorna

TapLap Ceramics

Чашка для какао від майстерні з глибокою філософією TapLap Ceramics. Щоб осінніми вечорами зігрівати руки і душу. Тяп Лап - це соціальне підприємство: вони підтримують роботу Вальдорфського садочка в м. Городенка і дають шанс альтернативній освіті.
 

Bezlad

Світшот від львівського бренду Bezlad. Бренд дещо бешкетливий, у світшоті ви точно будете виділяися з натовпу, одягнутого в сіре і чорне.

Woolkrafts

Теплі пледи з шерсті та бавовни від київського бренду Woolkrafts. Сучасний принт, притаманний всім їх виробам, надихатиме на нові ідеї і стане надійним щитом від холоду та поганого настрою.
 

WhyNotDenim

Джинси WhyNotDenim з високою талією - ось, що потрібно кожній дівчині восени. Бренд родом з Києва. Це один з небагатоьох українських виробників, які відшивають джинсові вироби
 


Seven Mountains

Тепла сорочка від Seven Mountains. Щоби в холодну пору року поєднати елегантність і комфорт, коли від робочих обов'язків нікуди не дітися.
 

BURDO

Брючний костюм від львівського бренду BURDO. Універсальна річ для сучасного швидкоплинного світу, пасує до високих підборів та до зручних кросівок. Винятковість моделі, як завжди, гарантована.
 

Bukvica

Термочашка від Bukvica - осінній must have. Створюється в івано-франківській майстерні, яка славиться творчим підходом до роботи та атмосфери в колективі. 

My Gift UA: My Map & My Poster

Скетч-карта світу My Gift UA: My Map & My Poster, щоб вже зараз запланувати поїздки на 2018 рік. Адже всі вже знають, як працює візуалізація бажань.
 


Фото з офіційних сторінок виробників

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше