Black friday in Ukraine

23 листопада 2016
Liliia Bodnar
Що таке Black Friday? Це найграндіозніша та найочікуваніша подія, яка вже доволі довгий час відбувається на наших теренах. Шопоголіки та люди, котрі мріють про брендові речі, але не завжди мають змогу їх придбати, зможуть це зробити ще й з величезною знижкою до 90%. 

Придумали такий мегарозпродаж у Штатах ще у 19 столітті, але у них він проходить трішки по-іншому. У торгових центрах роблять ніч знижок, усі шопоголіки мають змогу прийти та придбати товар на місці. Після цієї події прилавки магазинів залишаються порожніми, а люди – задоволеними. На даний час запозичити ідею встигли також європейці. Сьогодні не лише на вулицях Нью-Йорка, але і в Лондоні та Парижі можна побачити натовпи покупців, які займають з ночі місця в черзі за неймовірними знижками.

Що ж стосується назви "Black Friday", то, як свідчать джерела офіційного сайту, достеменно невідомо, хто і коли її придумав. "Але існує популярна версія, котра свідчить, що "чорним" цей день назвали поліцейські Філадельфії, охарактеризувавши нереальні пробки на дорогах і натовпи людей на вулицях у день "великого шопінгу". – читаємо на сайті – "За іншою версією ― чорним кольором у бухгалтерських документах виділявся прибуток з проведених акцій під час Black Friday".

Насправді Black Friday створена не лише для шопоголіків, а й для бізнесменів, котрі мають можливість непогано заробити. Black Friday - це подія, яка проводиться з метою розпродати старі колекції та привернути увагу до свого бренду. Щодо асортименту, то на онлайн-розпродажі ви зможете придбати не лише одяг, але також аксесуари, косметику, побутову техніку, товари для дому та багато інших видів продукції.  


На теренах України Чорна П'ятниця з’явилася трішки у зміненому форматі. У вітчизняному інтернет-просторі Black Friday 2016 стартує 25-го листопада рівно опівночі на сайті blackfriday.ua.

Black Friday Ukraine – це жодних  ходінь по магазинах, надмірних витрат та великих черг. Адже у вас є можливість переглядати та купувати речі онлайн. Саме 25 листопада в Чорну п'ятницю ціни будуть настільки мізерні, що можна буде купити досхочу омріяного товару. Такі бонуси як відсутність черг та вигідна ціна дозволять зекономити вдвічі – і час, і кошти.

Організатори Black Friday Ukraine стверджують, що перед шаленими знижками потрібно завчасно вибрати в онлайн-магазинах потрібні товари, адже продукція зникатиме щосекундно і ви не встигнете блимнути очима, як вашу омріяну річ вже хтось придбає.

Зареєструватись і детальніше ознайомитися з інформацією та подією можна за посиланням— blackfriday.ua.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше