Новорічний YouTube: добірка найкращих різдвяних реклам 2016 року

5 грудня 2016
Annie
Щороку напередодні різдвяних свят в англомовному YouTube компанії змагаються, хто краще зніме зворушливу святкову рекламу. Такі ролики збирають мільйони переглядів, стають класикою і стандартом для ринку. Найчастіше вони присвячені рідні, дітям, відносинам з близькими, адже Різдво прийнято відзначати в колі сім'ї. Цього року розчулити клієнтів і поексплуатувати тему взялися Apple, Sainsbury's, Allegro і ще ряд компаній. Їхній різдвяний креатив - у цій добірці.
 
У різдвяній рекламі цього року Apple навчає тому, що кожному хочеться свята, навіть якщо він - чудовисько. І заодно демонструє об'єднуючу силу своїх гаджетів. У ролику знявся сам монстр Франкенштейна.
 

 
Польський інтернет-супермаркет Allegro розповів про те, чому напередодні свята важливо знати іноземні мови:
 

 
Британська мережа супермаркетів Sainsbury's зняла ролик про те, що найкращий подарунок на свята - це час, проведений із близькими.
 

 
Заодно згадаємо і минулорічний ролик Sainsbury's з кішкою Моґ - героїнею дитячих книжок в Британії. Перед поєднанням Різдва з котом інтернет не встояв - ролик став однією з найпопулярніших різдвяних реклам, зібравши 33 млн переглядів і 122 000 лайків.

 

 
Сумний ролик від Alzheimer's Research (центр дослідження хвороби Альцгеймера):
 

І наостанок - ролик мережі John Lewis:
 

 
Якщо у цьому переліку не вистачає якоїсь якісної різдвяної реклами цього сезону - додавайте посилання в коментарях!

(via)
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше