Огляд української косметики

1 вересня 2017
Marta Chorna

"Beauty garden"

Розташовані у м. Хмельницький. Виробник створює абсолютно унікальний шоколадно-вишневий бальзам для губ. Виготовлений з натуральних масел та екстракту із паличок справжньої мадагаскарської ванілі. Серія випущена у баночках у формі серця, в яких після закінчення бальзаму можна зберігати різні дрібниці.

"MIXTURA"

Чернівецький бренд створив бальзами без синтетичних ароматів та барвників. Завдяки натуральним складникам відбувається не тільки пом’якшення, а й підживлення шкіри губ. Наразі мають в асортименті 3 види бальзамів. Вся продукція сертифікована. 

"AMBRA"

Вона ж - львівська приватна миловарня. Виготовляють два види бальзамів: зволожуючі та живильні, можна підібрати під свій запит - догляд чи відновлення. При нанесенні на губи відсутній дискомфорт та жирність. 
 


"Soft body"

Бальзам з Житомира, виготовлений із натуральних інгредієнтів. В склад входить кокосова олія, олія Ши, вітамін Е, а найголовніше - бджолиний віск замість парафіну для затвердіння. Однієї баночки із шоколадним чи банановим смаком вистачає на цілий холодний сезон. 
 

"VAPA"

Усі засоби виробництва "VAPA" є біорозкладними, не мають в своєму складі SLS та SLES, більшість продукції вегетаріанска та веганська. У них є чотири види бальзамів: какао, какао+мигдаль, ківі+диня та кокос. Виготовляються в Черкасах.

Фото Лілії Козубаль
Фото Mixtura та Soft Body - з офіційних сторінок виробників.
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше