NASA оголосило про виявлення 7 "землеподібних" планет

23 лютого 2017
UAPOST.US
Астрономи NASA оголосили про відкриття планет за межами Сонячної системи, де потенційно можуть існувати умови для життя. Про це йшлося під час прес-конференції працівників Американського аерокосмічного агентства.
 
uapost.us

Ці "знахідки" обертаються навколо зірки TRAPPIST-1 в сузір'ї Водолія, яке знаходиться за 39,5 світлових років від Сонця.

Вчені кажуть, що ще надто рано говорити, що там є життя. Це наступне велике питання, яким вони займуться.

Згідно з новим дослідженням, яке було опубліковано у журналі Nature, цілком можливо, що потаємні три планети мають "обмежені регіони" з водоймами.

Наступні три, які стоять за ними, на думку астрономів, можуть бути "населеними зонами", бо там є умови для життя, а саме температура та водойми.

Сьома планета, ймовірно, є дуже холодною для рідкої води.

(via)
UaPost
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Фотограф Фотограф 24 лютого 2017
Я би не відмовилась полетіти туди у фототур!
Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше