На честь української співачки назвали квітку

2 березня 2017
UAPOST.US
На початку 2017 року голландська компанія по вирощуванню тюльпанів StoKolex вивела новий сорт квітки і назвала його на честь української співачки Джамали.
 
uapost.us

Презентація тюльпана "Джамала" відбудеться в рамках квіткової виставки в Києві.

"Коли представники компанії повідомили мені, що хотіли б назвати новий сорт тюльпанів моїм ім'ям, я здивувалася. Для мене ця новина стала несподіванкою. Це дуже приємно і зворушливо", - коментує Джамала.

"Я дуже люблю ці квіти, з ними пов'язано безліч приємних спогадів у моєму житті. Як я вже неодноразово розповідала в своїх інтерв'ю, певний період часу мій тато займався вирощуванням тюльпанів. Уявляю, як він зрадіє, коли я передам йому цибулини, щоб він зміг посадити їх в нашому саду. Для мене це велика честь!"

(via)
UaPost
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Фотограф Фотограф 2 березня 2017
Круто!
Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше