М'які меблі від Interia: поєднання стилю та комфорту

27 червня 2016
Редакція
Кожен з нас цінує свій дім та намагається зробити його максимально зручним, комфортним та затишним. Традиційно, м’які меблі були та залишаються основою всіх інтер’єрів. Саме вони найбільше асоціюються з поняттям "затишок".

Експерти кажуть, що для успішного створення сучасного та оригінального дизайну квартири варто серйозно поставитись до вибору компанії з виробництва м’яких меблів. Сьогодні ринок рясніє пропозиціями, але часто трапляється, що вартість вподобаної моделі не по кишені, а те, що доступне, не підходить до інтер’єру. Що ж, доведеться шукати компроміс!
 
Таким компромісом може стати молодий український бренд Interia.
 
"Interia створена для задоволення" – так кажуть засновники компанії. Вони стараються, щоб кожен покупець залишився задоволеним та отримував насолоду від відпочинку та комфорту.
 
Interia – це бізнес не заради бізнесу. Бренд не прагне стати черговою компанією, яка женеться за масштабним виробництвом. Його представники вже давно займаються виготовленням меблів і зрозуміли, що отримують істинне задоволення від створення красивих та дійсно зручних меблів, а найбільше від слів подяки клієнтів. Філософія бренду – це щоденна кропітка праця, щоб отримати дійсно класний продукт.
 
Широкий вибір диванів, ліжок, дрібних м'яких меблів Interia помітно відрізняється від того, що пропонує більшість виробників. В асортименті представлені моделі на будь-який смак: починаючи від стриманої класики і закінчуючи стильними та сучасними диванами-трансформерами. Також кожен клієнт може індивідуально вибрати колірну гаму або розмір для кожної моделі.
 
Справжньою родзинкою Interia є чудові модульні дивани. Їх, немов конструктор, можна зібрати як душі завгодно. Вони чудово впишуться у будь-який сучасний інтер’єр, а також стануть яскравим елементом у звичайному дизайні помешкання.
 
Бренд також відповідально ставиться до виготовлення ліжок. Виробники впевнені, що на таких ліжках надзвичайно зручно та комфортно відпочивати, і вам снитимуться тільки солодкі та красиві сни.
 
Створюючи будь-яку модель на замовлення, компанія гарантує вам меблі хорошої якості, ідеальних розмірів та зроблені з вказаних вами матеріалів.
 
Розібратися у тонкощах замовлення меблів за індивідуальними мірками вам допоможе кваліфікований фахівець, який підбере для вас оптимальний вибір за ціною та якістю, саме ту модель, яка буде радувати вас не один рік.
 
Також у компанії діє програма лояльності для всіх клієнтів, так абсолютно всі покупці отримують гарантовану знижку 5% на другу покупку. А також цією знижкою може скористатись ваш родич чи близький друг - бренд з радістю ділиться досвідом та заслуженими бонусами.
 
Пам’ятайте, що повноцінний відпочинок, здоровий сон і задоволення від перебування вдома залежать саме від атмосфери, яка вас оточує. Тому обирайте меблі для свого помешкання правильно.
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше