Маркет "Всі. Свої" вирушає в тур по Україні

4 квітня 2016
Редакція
Першим містом, куди приїде найбільший український маркет, стане Одеса. 16 і 17 квітня "Всі. Свої" представлять у Південній Пальмірі понад 150 брендів одягу, взуття і аксесуарів на будь-який смак і гаманець.

Цієї весни маркет "Всі. Свої" відвідає Одесу, Харків і Дніпропетровськ. "За рік існування "Всі. Свої" в Києві відвідало понад 200 тисяч людей. Сьогодні ми дуже раді розпочати нашу велику подорож Україною! ― говорить організатор Ганна Луковкіна. ― В Одесі територія маркету буде поділена на 5 зон: взуття і сумки, одяг, аксесуари, дитячий одяг, жіноча і чоловіча білизна. Більшість брендів, які ми покажемо в Одесі, ― кияни, які вже досягли успіху. Ще кілька марок приїдуть зі Львова, Харкова і Дніпропетровська. Одесу на маркеті представлять близько 20 брендів. І ми запрошуємо мешканців цього чудового міста підтримати своїх виробників".
 
Асортимент на маркеті буде, як і завжди, широкий. Виробники одягу, взуття і аксесуарів з усієї України везуть в Одесу свої найпопулярніші моделі. Наприклад, добре відомий київським модницям бренд Vabi привезе стильні сумочки з повсті, марка W8Less покаже свої фірмові довгі сукні, а бренд Leaf ― мереживну білизну ручної роботи. Зі Львова в Одесу їде шкіряне взуття ручної роботи KASANDRA, а з Харкова ― взуттєва марка Emmelie Delage. Одесити Follow by Anns та Irina Tydnyuk Brand представлять стильні костюми і шкіряні сумки. Поціновувачі ексклюзивних речей знайдуть на маркеті вінтажні прикраси, які існують у єдиному примірнику.
 
Вартість аксесуарів і прикрас стартує від 200 гривень, суконь, штанів і сорочок ― від 600 гривень, взуття ― від 1000 гривень.
 
Для комфортного шопінгу і зручності відвідувачів на маркеті облаштують 50 примірочних і поставлять 100 дзеркал, а відновити сили після покупок можна буде у спеціальній зоні відпочинку з фудкортом.

Маркет "Всі. Свої. Одеса" пройде 16 і 17 квітня в бізнес-холі стадіону "Чорноморець" з 10:00 до 20:00. Вхід вільний.
 
Детальну інформацію про подію можна знайти на сторінці заходу: www.facebook.com/events/950716005048470
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше