Маркет "Всі. Свої": останній шанс встигнути придбати подарунки!

29 грудня 2016
Редакція
Цього тижня відбудеться фінальна серія найбільшого різдвяного маркету столиці. З 29 по 31 грудня включно на Десятинній, 12 ще можна встигнути придбати презенти для друзів і рідних від найкращих українських брендів.
 
"За два перших вікенди маркету подарунків до нас прийшло 30 000 тисяч гостей, і з кожним днем ​​потік відвідувачів ставав тільки більшим, - розповідає організатор проекту "Всі. Свої" Анна Луковкіна. - Через таку велику зацікавленість, ми вирішили провести ще й третю - заключну - "серію" подарункового марафону. Вона розпочнеться 29 грудня, а завершиться 31-го. Так, навіть безпосередньо напередодні Нового року, коли всі вже будуть відпочивати, у нас ще можна буде купити своїм друзям і близьким найкращі подарунки до свят!". 
 
Як і раніше, маркет "Всі. Свої. Подарунки" відбудеться на Десятинній, 12 і збере 250 найкращих виробників жіночого та чоловічого одягу, взуття, аксесуарів, а також дитячих речей і товарів для будинку, різноманітних предметів святкового і повсякденного декору, солодощів та багато іншого.
 
Тут можна буде знайти подарунки на будь-який смак і гаманець. В асортименті - безліч варіантів презентів для колег і знайомих: милих і корисних дрібниць за приємними цінами. А також на вас чекає величезний вибір "домашніх" подарунків - авторської кераміки та посуду з натурального дерева, теплих пледів і різноманітного текстилю для дому, оригінальних світильників та ін.

"Всі. Свої. Подарунки" - це, звичайно, і безліч товарів для дітей: в асортименті - якісний одяг, цікаві іграшки, захоплюючі книжки, розмальовки та пазли. І, звичайно, куди ж без "дорослих" подарунків. На маркеті ви зможете підібрати натуральну косметику, креативні прикраси ручної роботи, якісну жіночу та чоловічу нижню білизну, різноманітні стильні аксесуари та універсальні теплі презенти - різноманітні шапки, шарфи, снуди, рукавиці ручної в'язки, які подарують близьким все тепло вашого серця.
 
І окремий приємний бонус - всі подарунки, придбані на маркеті, тут же можна буде абсолютно безкоштовно запакувати в красиву святкову упаковку. І теж - абсолютно безкоштовно!
 
Третя "серія" івенту подарунків стане грандіозним завершенням сезону маркетів "Всі. Свої". Повернення відбудеться лише в лютому-2017 - і відразу з великим Сейлом зимових колекцій одягу: підписуйтесь на оновлення головної facebook-сторінки проекту, щоби першими дізнатися про дати відкриття нового сезону.
 
А поки ж, 29-31 грудня на Десятинній, 12 на вас чекають відразу всі найкращі бренди маркетів, готові порадувати вас і ваших близьких найоригінальнішими і найприємнішими подарунками до Нового року та Різдва. Всі дні, крім 31 грудня, маркет буде працювати за традиційним графіком з 10:00 до 20:00. А 31 числа - з 10:00 до 16:00.
 
Детальніше про захід: www.facebook.com/events/402219146776387
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше