Маркет "Всі. Свої: Малюки". Комфортний шопінг – мамам, розваги – дітям!

13 лютого 2018
Редакція
Усі батьки і ті, хто готується ними стати, дуже прискіпливо обирають дитячі речі: вивчають склад тканин, перевіряють іграшки на токсичність, перебирають безліч варіантів меблів... І правильно роблять, адже наші малюки гідні найкращого!
 
А найкращі дитячі товари від українських брендів як раз збере проект "Всі. Свої". 17-18 лютого на Десятинній, 12 пройде маркет "Свої малюки". Ця подія повністю присвячена дитині: на трьох поверхах 150 виробників представлять одяг та аксесуари, іграшки, розвиваючі ігри та книги, меблі та декор, текстиль для немовлят та інше.

"У ці вихідні ми сфокусуємось на дітях: велика частина асортименту буде призначена для малюків до трьох років. Але батьки старших діток від трьох до дванадцяти також зможуть знайти багато цікавого", – розповідає автор і керівник проекту "Всі. Свої" Анна Луковкіна.

На що варто звернути увагу?


Цього разу варто ближче розглянути асортимент брендів Yolandikids, MylittlePie і Giiggles – вони випускають оригінальний, продумануий одяг для малюків. А ті, хто шукає стильний і якісний текстиль для новонароджених, неодмінно повинні заглянути до марок White angel, Cookie, Felight kids, Коліскай.

Шопінг з позначкою "Kids friendly"


Організатори маркету доклали максимум зусиль, щоб зробити захід максимально комфортним і пристосованим до відвідування батьків разом з дітьми. Парковка і пандуси для візочків знімуть одвічне питання про те, куди ж подіти транспортний засіб на час шопінгу. Дитяча зона з бебісітерами звільнить мам і тат, подарувавши їм час на здійснення покупок. А малюки в цей час непогано розважаться. Також на маркеті буде функціонувати фуд-корт з дитячим меню: відвідувачі зможуть нагодувати своїх чад смачними і корисними стравами.

"В'язанка" знову чекає малюків!


Перший в Україні майданчик, зв'язаний вручну, вже завоював любов юних відвідувачів маркету. Цього разу він знову буде функціонувати абсолютно безкоштовно для дітей 3-12 років.

Новий формат – лекторій


Вперше на маркеті можна купити не тільки товари українських виробників, але й цілий пакет корисних знань про розвиток малюка: психологи, лікарі та мами проведуть кілька лекцій.

17 лютого

12:00 - 15:00. Лекція "Як не припуститися помилок в ранньому розвитку дитини?" (Спікер Марина Романенко).
15:30 - 16:30. Лекція "10 секретів виховання любові до читання" (спікер Марія Курочкіна).

18 лютого

12:00 - 15:00. Лекція "Перша невідкладна допомога дітям" (спікер Ярослав Вус).
15:30 - 16:30. Лекція "Як приготуватися до появи помічника в сім'ї" (спікер Анна Пліш).

Лекторій "2+2 лекції про дітей" платний: вартість однієї лекції становить 100 гривень, за день – 150 гривень.

Де? Коли? Скільки?


Дитяча територія "Свої малюки" буде відкрита 10-11 лютого, з 10:00 до 20:00 години, за адресою вулиця Десятинна, 12.

Вхід вільний.
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше