Маркет "Всі. Свої | Дім та Декор": як оновити інтер'єр без ремонту

30 червня 2017
Редакція
8 та 9 липня в Києві на Десятинній, 12 можна буде знайти безліч цікавих речей, здатних легко та швидко освіжити інтер'єр будинку або офісу. На вас чекатимуть авторська кераміка ручної роботи, різноманітний текстиль, дизайнерський декор для дому, а також меблі від 120 найкращих українських виробників.
 
"Літо – традиційний час оновлення інтер'єру. Але щоби будинок або офіс мали оновлений вигляд, не обов'язково робити ремонт: іноді достатньо додати лише кілька влучних деталей. Саме на таких важливих дрібницях ми й вирішили зробити акцент. Предметний дизайн – найлегший, доступний і швидкий спосіб оновити інтер'єр, і ми зібрали найкращі бренди, які працюють у цій галузі. Приміром, самих лише керамістів цього разу в нас буде понад два десятки", – розповідає автор проекту "Всі. Свої" Ганна Луковкіна.
 
Маркет товарів для дому та декору з промовистою темою "Оновлюємо інтер'єр" займатиме 2 поверхи локації "Всі. Свої" на Десятинній, 12. Участь у ньому братимуть 120 найкращих профільних брендів зі всієї країни. Серед них – понад 30 нових учасників.
 
Так, наприклад, популярна fashion-ілюстратор і блогер Ліліт Саркісян презентує тут свою колекцію акварелей, створених спеціально для прикрашання інтер'єру. Це – абсолютно новий етап у творчості Ліліт, відомої передусім завдяки оригінальним авторським принтам, розробленим для різних брендів декору та одягу, включаючи її власний, IIIIT SARKISIAN.
 
Також представлять свої нові колекції й старожили маркету. Зокрема – улюблений багатьма сімейний бренд майстрів-кермістів Олекси та Олесі Майстренків Maistrenko Ceramics.
 


Крім того, заплановані й майстер-класи з дизайну. Майстри студії Fartik, котра спеціалізується на креативній реставрації старих речей, проведуть майстер-клас з декоративного розпису подушок: безкоштовний, але за попередньою реєстрацією. Записатися можна через форму, яка незабаром буде опублікована в івенті на Facebook.
 
На маркеті знайдеться все, аби оновити кожну кімнату вашої квартири чи заміського будинку. Приміром, посуд і "домашні" грядки – для кухні; вазони, кашпо та плетені меблі – для балкона або дачної тераси; оригінальні нічники й м'які килимки – для дитячої; натуральна постільна білизна і зручні полиці – для спальні; декоративні подушки та стильні світильники – для вітальні. І ще багато-багато іншого – включаючи, певна річ, різноманітні меблі: м'які та каркасні.
 
Оновити інтер'єр свого будинку або офісу, дізнатися більше про актуальні тренди предметного дизайну та приємно провести час у форматі пікніку на просторих відкритих терасах зі смачним фуд-кортом і освіжаючими напоями (зокрема, ідеальний літній набір – устриці та шампанське!) можна буде 8 та 9 липня в Києві на Десятинній, 12.
 
Маркет товарів для дому та декору "Оновлюємо інтер'єр" від проекту "Всі. Свої" чекає на вас з 10:00 до 20:00. Вхід вільний.
 
Детальніше про подію тут
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше