Мама – найкращий друг!

15 жовтня 2014
Редакція
Якось Деніел Делф задумалась, що було б, якби вона та її мама Дженіс були не сім'єю, а хорошими друзями. Як склалися б їхні відносини? Не довго думаючи, дівчина злегка модифікувала мамині дитячі фотографії, додавши на них себе приблизно у тому ж віці. Ось, що Деніел розповіла про свій проект:

"Я завжди питала себе, якби я знала маму в ті часи, чи були б ми друзями, чи росли б разом. Чи вчилися б ми в одному класі? Чи мали б схоже почуття гумору? Чи казали б люди, що ми як одне ціле? Тому, я вирішила спробувати додати себе на її дитячих фотографіях.

Все почалось з копирсання у купах маминих та моїх старих дитячих фотографій. Я вибрала зображення, де ми були одного віку, і, здавалося, взаємодіємо один з одним при зіставленні світлин. Після цього я відсканувала їх і, за допомогою програми Photoshop, зробила  з них одне ціле. Дивлячись на ці фотографії, здається, що дві подружки просто проводять час разом.

В ході проекту було цікаво побачити, наскільки ми схожі, навіть у найдрібніших деталях, таких як вираз обличчя чи те, що ми робимо.  Після того, як я побачила себе поруч з мамою на її дитячих знімках, я зрозуміла, що ми були б чудовими друзями! Але найважливіше, що друг на фотографіях є тим другом, яким стала для мене зараз моя мама!"
 

(via)
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше