Made in Ukraine: оригінальні подарунки до Дня Валентина

13 лютого 2017
Редакція
День святого Валентина, без сумніву, найромантичніше свято в році, якого більшість закоханих пар чекають з нетерпінням. Традиційно, молоді люди обмінюються приємними подарунками та проводять час разом. Якщо ви ще не знайшли, що загорнути в красиву коробочку своїй другій половинці, пропонуємо вам ідеї оригінальних подарунків від українських виробників. 

Номер Дома

Не знаю, як для вас, а для мене День Валентина асоціюється з чимось солоденьким, ніжним та смачненьким. Тож особливим подарунком для вашої другої половинки можуть стати цікаві та оригінальні смаколики.

Бренд "Номер Дома" першим в Україні почав виготовляти такий маловідомий десерт, як фадж – цукерки з текстурою, що нагадує ірис, оригінальним і неповторним смаком. Фадж виготовляється з натурального шоколаду з додаванням найрізноманітніших начинок. 

Батьківщиною десерту вважається Америка - саме там пропонують безліч різноманітних видів та варіацій цього смаколика. Домашня кондитерська "Номер Дома" адаптувала американські рецепти для українців та продовжує експериментувати зі смаками, формою та текстурою.

Зараз в асортименті є 8 смаків фаджу з натуральних компонентів:

1. білий шоколад-кокос-лаванда,
2. молочний шоколад-солона карамель-арахіс,
3. чорний шоколад-апельсин-повітряний рис,
4. чорний шоколад-білий шоколад-матча,
5. білий шоколад-малина-асаї,
6. молочний шоколад-банан-арахісова паста,
7. молочний шоколад-інжир-фундук,
8. чорний шоколад-ромова вишня.

Якщо ваша друга половинка також любить поласувати солоденьким, подаруйте їй порцію щастя – коробочку цукерок від "Номер Дома". І повірте, після цього смаколика у вас закохаються ще сильніше!
   
Зробити замовлення ви можете на сторінці бренду у Facebook та Instagram

Lavichuza Enamel

Цей український бренд створює чарівні прикраси з дорогоцінних металів і гарячої перегородчастої емалі. Заснований він подружжям, закоханим у свою роботу – Лашою та Вікою, грузином та українкою, котрі об’єднали колорит двох культур у своїх роботах.
 

Зараз в асортименті бренду ви можете знайти прекрасні підвіски, брошки, сережки, перстні – все прикрашене фірмовою емаллю, із зображеннями різнокольорових будиночків, розкішних квітів або цікавих фігур.

У вас є можливість обрати вже готовий виріб, а також зробити замовлення за власними вподобаннями – змінити колір, розмір чи зображення. Якщо ви хоче дійсно унікальну прикрасу, радимо замовити її заздалегідь. Термін виконання великого виробу 4-7 днів, сердечка - близько трьох днів.

До речі, до Дня Валентина бренд проводить приємну вигідну акцію: до 13.02.2017 будь-яке срібне сердечко-кулончик (розмір 10 на 16 мм) коштує 550 грн!

Невеликі сережки, перстні, підвіски чи брошки з яскравою емаллю пасуватимуть дівчині будь-якого віку чи стилю. Байдуже, чи вона віддає перевагу класичним образам, чи одягає звичайні джинси – ви обов’язково знайдеться прикрасу, яка підійде саме їй!
 
Дізнатись більше можна на сторінці бренду у Facebook

Gato Negro

Ця українська майстерня спеціалізується на виготовлені авторських аксесуарів зі шкіри, виконаних вручну. Тож якщо ви цінуєте красиві та небанальні речі, вам сюди!

Зараз в асортименті є широкий вибір шкіряних гаманців, клатчів, блокнотів, які ідеально поєднують в собі стиль та функціональність. Всі ескізи та дизайн розроблені самими майстрами, тому усі вироби мають свій оригінальний та впізнаваний стиль. 

Аксесуари від бренду Gato Negro - це чудовий варіант подарунку як для жінки, так і чоловіка. Кожен виріб доповнений художнім тисненням та декоративними елементами. А ще можна замовити іменне тиснення, яке зробить ваш подарунок ще особливішим. Всі вироби дуже практичні, мають оригінальний зовнішній вигляд та чудову якість.

Для любителів екзотики можна обрати гаманець Iguana, який точно не залишиться не поміченим. Він представлений у трьох кольорах - коричневому, червоному та оранжевому, що дозволить підібрати оптимальний варіант для кожного.
 
А в цей гаманець одразу можна закохатись: унікальне об'ємне тиснення, котики та приємна на дотик шкіра. Кожна дівчина будете в захваті від нього. Така стильна річ даруватиме лише позитивні емоції.
 
А для тих, хто хоче яскравий аксесуар, котрий вміщатиме все необхідне, бренд створив гаманець-клатч Alfa Big Catswill, який розкривається гармошкою. Дуже містка річ, але й досить компактна для носіння в сумочці.
 
Знайдіть ідеальний варіант подарунку для близької людини на сайті бренду чи у Facebook

Зайкина Улица

Таку казкову назву отримала майстерня домашнього текстилю, засновником та дизайнером якої є Ірина Шейко.

З самого початку Зайкина Улица спеціалізувалася на створенні милих фартушків, проте зараз тут представлений чималий вибір кухонного текстилю, декору та цікавих аксесуарів для дому, а ще домашнього одягу, халатиків та піжам. Товари від бренду Зайкина Улица зручні та практичні, але немов пронизані атмосферою старої Англії.

Чарівний фартушок унісекс із котиками стане просто ідеальним подарунком для любителів цих пухнастиків. Чудова ідея для закоханих, які планують романтичну вечерю вдома.
 
Дуже романтичним подарунком буде стильна та ніжна піжама з милим квітковим принтом. Такий дарунок ваша кохана точно оцінить, адже така зручна жіночна піжама точно додасть весняного настрою!
 
Погодьтеся, немає більш домашньої речі, ніж халат, який символізує затишок, бажання засинати і прокидатися разом. А халати від бренду Зайкина Улица додадуть кольорів навіть найпохмурішому ранку і ви прокидатиметесь лише з чудовим настроєм.
 


УВАГА!!!
Спеціально для читачів UaModna бренд Зайкина Улица підготував сюрприз - код на 10% знижку на текстиль. Щоб скористатися пропозицією, введіть код UAMODNA при оформленні замовлення на www.zaykina.com (код дійсний до 19.02.17).


Також тут постійно діє весiльна пропозіция: знижка 10-15% при замовленні трьох та більше халатів для весілля або на дівич-вечір.

Скористайтесь цією можливістю: заходьте на сайт та замовляйте!
Facebook
Instagram

MeriFa

MeriFa – творча майстерня талановитої одеситки Наталії Нужиної, яка з 2011 року займається виготовленням різноманітних шкіряних аксесуарів ручної роботи. Сумки, портмоне, браслети, ремені все виготовлено з високоякісної італійської шкіри та поєднує унікальний дизайн і якість виконання. Свої вироби майстер вручну прошиває вощеною ниткою, що робить шов практично безсмертним, а річ довговічною.
 
Особливим та ексклюзивним виробом цієї майстерні є розвантажувальні ремені для фотоапаратів, якість та дієвість яких перевірили на собі вже чимало фотографів. Така річ може стати чудовим тематичним подарунком для будь-якої нагоди, особливо до Дня закоханих, адже продемонструє вашу турботу про кохану людину.
 
Відмінна якість виробів, практичність, стиль та індивідуальний підхід до кожного клієнта – основні принципи майстерні MeriFa. Ці чарівні аксесуари стануть саме тією яскравою деталлю, яка відобразить вашу індивідуальність і приверне до себе увагу оточуючих.

Щоб ваш подарунок став ще особливішим, вам запропонують зробити лазерне гравіювання на виробах. Такий дарунок викликатиме особливі емоції та ще довго нагадуватиме про вас.
 
Хорошим і дуже практичним дарунком для вашого коханого чоловіка стане стильний ремінь чи портмоне від бренду MeriFa - ваш бойфренд точно оцінить!
 
Ознайомитись з асортиментом бренду ви можете в InstagramFacebook та ВКонтакті.

July in Wonderland

Український бренд заснований молодим талановитим дизайнером Джулі. Вона створює незвичайні прикраси ручної роботи, які є втіленням людської небездоганності та неймовірної магії природи. 

Сережки, колечка, кулони все виготовлене з міцного і водночас легкого гіпоалергенного екоматеріалу, абсолютно нешкідливого для тіла.
 
Особливість бренду – неідеальні форми, авторська технологія одержання кольору, неповторні мінерали, більшість з яких є колекційними. Це не просто аксесуари, а справжні талісмани, оскільки здавна відомо, що камінь має певну енергетику.

Такі прикраси оцінять сучасні жінки, готові кинуту виклик суспільству.

Зараз дизайнер випустила колекцію "Ice-cream", де переважають яскраві кольори, сміливі поєднання та казкові форми. Не дивлячись на їхню неоднозначність, прикраси є досить універсальними: їх можна поєднувати з різними стилями та фактурами. 

До речі, у вас є можливість зробити замовлення з індивідуальним підбором мінералу, розміру та кольору. А ще дизайнер залюбки розповість про властивості каменів і допоможе підібрати самоцвіт за Знаком Зодіаку.
 
Спеціально до Дня Святого Валентина (10-15.02.17) бренд пропонує вигідні 15% знижки на прикраси в наявності.

Поспішайте зробити замовлення, для цього заходьте на сайт чи сторінку бренду в Instagram.

MIXTURA

MIXTURA – український інді-бренд органічної косметики та мила ручної роботи. Ця унікальна марка заснована в Чернівцях у 2007 році як проста миловарня, сьогодні пропонує різноманітні засоби для догляду за обличчям, тілом та руками.

Всі засоби і сорти мила MIXTURA виготовляються з великою любов'ю і турботою зі 100% екологічно чистих, органічних і натуральних інгредієнтів без додавання готових основ. Косметика MIXTURA це високоякісні жирні, ефірні масла і косметичні компоненти, які пройшли тестування в лабораторіях п’яти різних краї світу на придатність для використання в косметиці та їжі. Тому ви можете бути впевнені, що це справді якісний продукт, який дійсно принесе користь.

Косметика - саме те, що потрібно кожній дівчині. Ми любимо різні новинки та завжди будемо раді такому сюрпризу. Саме тому, найкращим подарунком для будь-якої дівчини на День закоханих стануть універсальні косметичні засоби від бренду MIXTURA.

Різноманітні живильні олії для тіла, повітряні муси, натуральні баттери і ніжні та дбайливі масла для обличчя – все, що потрібно кожній дівчині, незалежно від віку, стилю чи способу життя. Натуральне та ароматне, ще й у зручному флаконі… Продемонструйте свою турботу та оберіть набір від бренду MIXTURA не помилитесь!
 
За детальнішою інформацією заходьте на сайт або у Facebook та Instagram

Ethnica handmade

Молода та прогресивна майстерня унікальних речей. Дизайнер працює в техніці етнічного розпису та виготовляє оригінальні предмети домашнього декору і подарунки ручної роботи. Їхня особливість ексклюзивний орнамент.

Дизайнер майстерні ретельно продумує та розробляє візерунки для кожного виробу, що робить їх унікальними та неповторним. Всі орнаменти мають свої особливі мотиви, тематику та передають колорит різних культур.

Зараз в асортименті майстерні представлені вироби з етнічними розписом – декоративні підноси, тарілки, дерев'яні підсвічники, шкатулки, керамічні пляшки, рамки і дзеркала.

Хочете зробити оригінальний сюрприз та подарувати річ, яка запам’ятається на довго – предмети інтер'єру та декору від бренду Ethnica handmade - це те, що вам необхідно! Часом навіть улюблена вазочка чи рамка відкриває нове бачення вашої домівки, стосунків та відпочинку. Здивуйте свою другу половинку та створіть для неї романтичну обстановку за допомогою прекрасних і дуже цікавих підсвічників від бренду Ethnica handmade.
 
Переглянути більше цікавих та неповторних речей ви можете на сайті бренду чи на сторінці у Facebook

SAMOKISH

Унікальний український бренд авторських прикрас ручної роботи, назва якого добре відома всім прихильникам оригінальних виробів.

Особливість бренду – незвичайна авторська техніка, бездоганний дизайн і висока якість. Дизайнер Катерина Басовська втілює свої оригінальні ідеї в ​​сезонних та капсульних колекціях. Всі матеріали для майбутніх прикрас проходять ретельний відбір і відповідають найвищим вимогам.

Стиль SAMOKISH став впізнаваний завдяки поєднанню натуральних каменів та італійських ланцюжків, а також незвичайним елементам, вкладеним в композицію.

Філософія бренду допомогти кожній сучасній жінці підкреслити свою індивідуальність та особливість. 

Найпростіший та найромантичніший сюрприз до Дня Валентина, який чоловік може зробити своїй коханій – це оригінальна прикраса. Обирайте те, що найбільше підходить по стилю чи характеру майбутній власниці - чи це кольє, сережки, чи браслет. В асортименті бренду SAMOKISH ви гарантовано знайдете ту унікальну річ, від якої ваша кохана точно буде в захваті.
 
Переглянути весь асортимент ви можете на сайті бренду чи на сторінці у Facebook.


Романтичного вам Дня святого Валентина! ;)
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше