Made in Ukraine: найкращі новорічні подарунки від українських брендів

23 грудня 2016
Редакція
Наближається зима, а з нею найвеселіші та найочікуваніші новорічні свята - Миколая, Новий Рік та Різдво! Кожен з нас хоче порадувати і здивувати своїх друзів і близьких незвичайними подарунками та сюрпризами. Ми готові вам у цьому допомогти! Ми підготували добірку українських брендів, які допоможуть вам надихнутись казковою атмосферою та підібрати незвичайні новорічні подарунки. Черпайте ідеї!

༺|༻Lavender Dreams༺|༻

Молодий український бренд Lavender Dreams створений дарувати затишок. Вдома, коли ви без яскравого макіяжу та каблуків, подалі від буденної метушні так хочеться відчути бажане розслаблення та комфорт. Засновники бердну знають, наскільки це важливо, саме тому, створюють зручний та стильний домашній одяг, який збереже ваш гарний настрій після довгого дня та надихне на позитивні зміни, якщо раптом ви засумували.

В асортименті бренду представлений широкий вибір зручних піжам, м’яких халатів та суконь для дому чи сну – все стильне та комфортне.
 
Натуральні м’які тканини, зручний крій, красивий дизайн, висока якість, демократична ціна та яскраві кольори, які не втратять насиченості після прання – все це поєднується в одязі для дому від бердну Lavender Dreams.
 

Ідеальний подарунок для себе та своїх близьких ви зможете знайти серед виробів Lavender Dreams:

Чудовий велюровий халат з колекції Velvet Dreams рожевого кольору, ніжний та пухнастий мов хмаринка. Прекрасне поєднання краси та комфорту дозволить вам почати ранок з хорошого настрою.
 
Теплий костюм з м’якого та приємного до тіла хутра, як на мене, чудовий варіант для зимових холодів. Цей комплект вільного крою, вдало доповнений мереживними вставками, надасть вашому вигляду жіночності навіть коли ви вдома зручно влаштувались перед екраном телевізора.
 
Свята наближаються, а з ними і різдвяний настрій. Такий стильний комплект на 100% допоможе вам зануритися у святкову атмосферу. Це стильний подарунок, від якого ваші близькі будуть в захваті!
 
Дізнатись більше та зробити замовлення ви зможете на сайті
Та в соціальних мережах:
Facebook
Instagram

༺|༻Olga Sergeychuk Jewelry༺|༻

Olga Sergeychuk Jewelry - це молода українська майстерня, раніше відома як SOL jewelry, де створюють вишукану біжутерію та аксесуари, виконані за особливою технікою сутажної вишивки. Дизайнер та засновник Ольга Сергійчук за допомогою шовкового шнура, різноманітних намистин, каменів, кристалів та інших елементів виготовляє надзвичайні прикраси, які привертають увагу своїми оригінальними формами і кольорами. 
 
Зараз бренд Olga Sergeychuk Jewelry пропонує дві ексклюзивні колекції, в яких втілені краса та жіночність. Підбираючи унікальний виріб собі чи шукаючи подарунок для близьких, ви можете зробити індивідуальне замовлення та самостійно визначити кольори чи форму виробу. Тоді ви гарантовано отримаєте неповторну річ, від якої будете в захваті.

Намиста, кулони, сережки, браслети та брошки від бренду Olga Sergeychuk Jewelry виглядають дуже ефектно і жіночно. Вони ідеально доповнять ваш вечірній образ та слугуватимуть незабутнім подарунком.

Ідеальний подарунок для себе та своїх близьких ви зможете знайти серед виробів Olga Sergeychuk Jewelry:

Сутажні прикраси є універсальними і носити їх можна з чим завгодно. Вони можуть чудово доповнити як базові речі, так і прикрасити вечірнє вбрання. Підібравши виразні сережки, отримаєте неповторний образ, вартий тисячі компліментів.
 
Для тих, хто не носить сережок, підійде стильне кольє з кристалами бузково-бірюзового кольору, яке стане основою яскравого образу. Wow-ефект вам гарантований.
 
Зробити замовлення ви можете в інтернет-магазині
А також у двох київських офф-стор магазинах U Dress і Wardrobe.
Або слідкуйте у Facebook та Instagram.

༺|༻K R A L Y A lingerie༺|༻

Молодий та прогресивний бренд K R A L Y A lingerie створює унікальну жіночу білизну, в якій поєднуються три основні вимоги – дизайн, комфорт та якість. Дизайнери переконані що саме білизна є невід'ємною частиною жіночого гардеробу, завдяки якій кожна жінка може відчути себе впевненою та сексуальною.
 
Дизайн і чудові конструктивні моделі в поєднанні з високою якістю і вишуканим мереживом створюють неповторний образ для кожної представниці прекрасної статі.
 
Білизна Кralya lingerie готова стати вашим фаворитом і незамінним атрибутом гардеробу, а також головним подарунком в Новорічну ніч.
 

Ідеальний подарунок для себе та своїх близьких ви зможете знайти серед виробів K R A L Y A lingerie:

Яскравий та спокусливий комплект червоного кольору від K R A L Y A lingerie стане розкішним подарунком для коханої жінки!
   
Новий рік – час подарунків і приємних несподіванок. Ми звикли чекати від цього свята чогось нового, незвичного і чарівного. Бренд K R A L Y A lingerie втілить всі ваші таємні побажання!
 
Дізнатись більше інформації та придбати річ ви можете на сторінках бренду у соціальних мережах:
Instagram
Facebook
Та у шоу-румах Києва, Одеси, Харкова та Миколаєва.

༺|༻Орінго༺|༻

Орінго – ювелірний дім з Харкова, де вправні майстри виготовляють оригінальні срібні прикраси. Кожен виріб – плід ювелірної філософії, творчої думки та ручної праці. Майстри Орінго впевнені у якості своїх прикрас, тому дають на них довічну гарантію.
 
Асортимент в Орінго вражаючий! Наразі в наявності є більше 100 прикрас, окрім готових виробів, а також бренд надає кілька спеціальних пропозиції. А саме:

Прикраси на замовлення


Вони виготовляться з урахуванням ваших індивідуальних побажань, виконуються за 2-3 тижні. Саме час зробити замовлення та підготувати найромантичніший подарунок для коханої людини на новорічні свята.

Ексклюзивні прикраси


У розділі "Ексклюзив" кожна річ виготовлена в єдиному екземплярі та не може бути повторена. Шукаєте унікальну річ? Тоді перегляньте прикраси в цьому каталозі, можливо вони надихнуть вас на створення чогось не менш особистого.

Ювелірний конструктор "Майстер Орінго"


Мрієте створювати власні прикраси? Орінго розробили програму, аналогів якої немає в усьому світі. Тут ви самостійно складаєте з деталей власний срібний витвір, обираєте каміння та покриття, оформлюєте замовлення і вже через 2-3 тижні отримуєте омріяну прикрасу. Фантастично!

Головна колекція року – "Бумеранги"


"Нехай добро добром вернеться!" - саме з таким посланням звертається до нас Орінго. В яскравій та лаконічній колекції є як мінімалістичні, так і більш деталізовані прикраси.

Оригінальні срібні прикраси – це універсальний та водночас душевний подарунок. Ідеальний варіант до новорічних свят! 

༺|༻Ряба Вош༺|༻

Ряба Вош – це творча майстерня, де виготовляють найрізноманітніший посуд, сувеніри та аксесуари ручної роботи. Особливість бренду – оригінальний стиль та унікальні дизайнерські рішення, які помітно вирізняють авторські вироби з поміж інших. Асортимент дуже різноманітний – до яскравих наборів чашок, тарілок, чайничків майстрині пропонують набори текстилю, які створять неперевершену атмосферу чаювання, а також сумки, біжутерію, футболки – все оздоблене цікавими авторськими малюнками, які дарують гарний настрій.
 

Ідеальний подарунок для себе та своїх близьких ви зможете знайти серед виробів Ряба Вош:

Перетворити звичайне перебування на кухні у приємну подію вам допоможуть деталі. Кольорові баночки для цукру, чаю, кави у формі тварин вже мріють оселитись у вашій квартирі куди гарантовано принесуть тепло та затишок.
 
Хочете подарувати близьким святковий настрій та різдвяне тепло? Чайний набір з новорічними візерунками вам допоможе. Вдалий подарунок для ваших рідних.
 
Зимові веселощі розпочинаються з моменту, коли вашу оселю наповнює запах ялинки. Якщо ви хочете запросити додому казку та оригінально прикрасити зелену красуню, бренд Ряба Вош пропонує чарівний набір ялинкових іграшок для чудової композиції.
 
Дізнатись більше та зробити замовлення можна тут:
Facebook
Instagram
Вконтакте

༺|༻Senoras༺|༻

Український бренд заснований навесні цього року, проте за цей короткий період знайшов чимало прихильниць серед українських модниць. Senoras представляють в своєму асортименті не тільки жіночу нижню білизну, а й комфортний одяг для сну. Головною метою засновників - є зберегти особливість та індивідуальність, саме тому всі вироби виготовляються в обмеженій кількості, а більшість моделей виконуються під індивідуальне замовлення.
 
Дизайнери Senoras для своїх виробів підбирають лише якісні матеріали. Ніжний шовк у поєднанні з делікатним мереживом гарантують комфорт і лише приємні відчуття кожній дівчині.
 
Напередодні новорічних та різдвяних світ бренд вирішив порадувати своїх прихильниць новою капсульною колекцією. Тому слідкуйте за оновленнями та не зволікайте, адже всі вироби будуть представлені в обмеженій кількості.

Ідеальний подарунок для себе та своїх близьких ви зможете знайти серед виробів Senoras:

Сексуальних чи несексуальних кольорів не існує, саме тому не бійтесь та обирайте сміливі відтінки комплектів з ніжного мережива від бренду Senoras. Чудовий варіант для вашого особливого вечора.
 
Мережевий топ – зухвалий, відвертий, але шалено привабливий. Сьогодні він є чи не найбажанішою  річчю кожної модниці. Буде прекрасним подарунком для вашої подруги!

Стильний комплект – атласні шорти та мереживний ліф подарують комфорт і лише найсолодші сновидіння. Подбайте про себе чи зробіть оригінальний сюрприз своїй подрузі на новорічні свята. 
 
Слідкуйте за оновленнями та робіть замовлення в Instagram

༺|༻J'ELITE༺|༻

J'ELITE - молодий український бренд ексклюзивних соусів та джемів-десертів преміум-класу, що надихає кожного віднайти у собі неочікувані емоції. Нетривіальні поєднання смаків пробуджують жагу до експериментів. Як вам поєднання компонентів у соусі "Інжир-огірки-гірчиця"? Здається божевільним, але спробуйте його зі смаженими овочами чи з вишуканим сиром камамбер, і ви неодмінно будете вражені. А як щодо джему "Курага-мигдаль"? Навряд чи ви куштували таке поєднання саме у вигляді джему. А це, у свою чергу, неперевершений самостійний десерт, який, окрім того, можна застосовувати у найнесподіваніших варіаціях: додавати до салатів чи куштувати з витриманими сирами.
 
Технологічний процес виробництва продукції J'ELITE дуже ретельний, а підготовка сировини здійснюється вручну. Тому, наприклад, з цитрусових повністю видаляються всі гіркі перегородки, а джем виготовляють виключно з "філейної" частини фруктів.
 
Фішкою бренду є незрівнянний зовнішній вигляд джемів та соусів. Кожний шматочок фруктів, цукат, горішок чи спеція є штрихом, що гармонічно поєднує картину зовнішньої краси та смаку продукту. Тому у J'ELITE ви не побачите розцяцькованних етикеток, що приховують найголовніше - наповнення баночок.
 
Спеціально до новорічних та різдвяних свят засновники бренду J'ELITE підготували вам найкращі подарунки, які зачарують своїм смаком та надихнуть на нові емоції на цілий рік. Джеми "Пряний мандарин", "Яблуко-родзинки-кориця" та новинка сезону "Вишневий глинтвейн" зігріють вас цієї зими та створять по-справжньому незабутній новорічний настрій. Баночка джему чи соусу J'ELITE - це крутий корпоративний або особистий подарунок з присмаком свята.
 
Шукайте найсмачніші подарунки за посиланням: www.facebook.com/jelite.jam

༺|༻Miss U Lingerie༺|༻

Miss U Lingerie – це молодий український бренд, який створює вишукану жіночу білизну ручної роботи. Вона вдало підкреслює природну красу і сексуальність кожної сучасної модниці. Це білизна для романтичних дівчат, які полюбляють красиві речі та цінують ніжність, вишуканість та комфорт. Виробники використовують лише натуральні матеріали та мереживо, а всі товари проходять обов'язковий контроль якості. Ви можете вибрати готовий комплект або замовити пошиття за вашими мірками і смаком. Зараз в асортименті бренду представлена білизна за трьома напрямках – мереживна, яка підходить для щоденного використання, базові трикотажні комплекти та будуарна білизна для особливих випадків.
 

Ідеальний подарунок для себе та своїх близьких ви зможете знайти серед виробів Miss U Lingerie:

Комплект мереживної білизни чорного кольору від бренду Miss U Lingerie – ідеальний подарунок для близької людини на Новий Рік!
 
Добре підібрана білизна стане несподіваним, практичним і сексуальним подарунком для кожної дівчини. В асортименті бренду Miss U Lingerie легко підібрати комплект на будь-який смак.
 
Дізнатись більше та зробити замовлення ви можете на сторінках бренду у соціальних мережах:
Instagram
ВКонтакті
Facebook

༺|༻Hantverk༺|༻

Hantverk – молодий український бренд стильних шкіряних виробів та аксесуарів. Це – клатчі, чохли для Macbook та iPad, унісекс браслети, жіночі сумочки, чохли для навушників та обкладинки для паспортів. Всі вироби продумані до дрібниць та виготовлені вручну з ретельно підібраних  матеріалів.
 
Завдяки натуральним матеріалам та якісній фурнітурі, яку використовує для виробництва Hantverk ви отримаєте насправді вартісну річ, надійність якої перевірена досвідом.
 
Готуючись до новорічних свят, бренд Hantverk підготував цікаві пропозиції та чималі знижки на всю продукцію. Цієї п'ятниці, 25 листопада, у них буде Black Friday і знижка 25% на всі вироби.

Також з початку грудня пройде марафон знижок:
1-7 грудня - знижка 25%,
8-16 грудня - знижка 20%,
17-25 грудня - знижка 15%,
26 -31 грудня - знижка 10%.

Ідеальний подарунок для себе та своїх близьких ви зможете знайти серед виробів Hantverk:

Сумок багато не буває, а проста і мінімаліcтична сумка через плече з натуральної шкіри стане чудовим подарунком для It-girl. У сумочці два відділення, які вмістять все необхідне.
 
Гаманець також може стати приємним новорічним подарунком, але головне пам’ятайте, перед врученням покладіть туди кілька купюр. До речі зараз діє акція на новинку місяця - довгий гаманець унісекс всього за 315 грн.
 
Дуже практичним подарунком для користувачів MacBook стане чохол від бренду Hantverk, що вміщує не тільки комп'ютер, а й має відділення для документів, які залишаться в ідеальному вигляді та не будуть зім'яті, як у сумці.
 
Дізнатись більше інформації та зробити замовлення ви можете на сторінці у Facebook, Instagram та ВКонтакті.

༺|༻Karavaeva glass༺|༻

Karavaeva glass - це молодий український бренд, який переріс із хобі у справжній бізнес. Дизайнер та засновниця Марія Караваєва працює в зі склом в техніці Тіффані, а також в ювелірній техніці доповнюючи її виготовленими власноруч вставками спеченого скла.
 
В загальному асортимент представлений широким вибором прикрас – як для дітей, так і для дорослих, більшість з яких лише в одному екземплярі.
 
У вас є можливість зробити індивідуальне замовлення та самостійно обрати колір чи форму майбутнього виробу. Замовляйте заздалегідь та зробіть неповторний новорічний подарунок собі чи своїм друзям.

Ідеальний подарунок для себе та своїх близьких ви зможете знайти серед виробів Karavaeva glass:

Оригінальне кольє, виконане в техніці великого ювеліра Тіффані, створене зі шматочків скла на рухомих з’єднаннях. Така яскрава прикраса стане чудовим доповненням як повсякденного, так і святкового образу. Ідеальний романтичний подарунок для коханої людини.
 
Спеціально для впевнених у собі, стильних і самодостатніх жінок дизайнер пропонує серію прикрас в геометрично-конструктивному стилі. Колечка, брошки, браслети, підвіски, сережки створять довершений образ та вдало доповнять ваш стиль. 
 
Краватка-метелик - витончений жіночий аксесуар для класичної блузки. Стане яскравим доповненням вашого офісного вбрання та приємним подарунком для близької людини.
 
Вироби Karavaeva glass можна знайти в шоурумах Києва, Одеси і Львова, а також доступні до замовлення через сторінки соцмереж:
ВКонтакті
Facebook
Instagram

༺|༻​Pjmood.com༺|༻​

В асортименті бренду стильні та елегантні піжами за оригінальними фасонами видатної Коко Шанель. У них кожна сучасна модниця відчує себе чарівною. Завдяки вдало підібраним яскравим принтам, благородним відтінкам і приємній на дотик тканині, виробники гарантують не лише міцний сон, а й чудовий настрій.
 
Оскільки на сон та відпочинок дома ми витрачаємо більшу частину годин в добі, важливо щоб піжама була максимально комфортною, саме тому будь-яку вподобану модель ви можете замовити за індивідуальними мірками та за 6-7 днів отримати свою ідеальну піжаму. 

Ідеальний подарунок для себе та своїх близьких ви зможете знайти серед виробів Pjmood.com:

Зимою особливо актуальними стають теплі та затишні подарунки. Піжама від Pjmood.com буде водночас яскравим та  корисним подарунком і гарантовано підніме настрій вашим близьким.
 
Попереду найулюбленіші новорічні свята! А стильні піжами у стилі family look не лише додадуть вам святкового настрою, а й стануть незамінним "домашнім костюмом" для кожного члена сім’ї.
 
Дізнатись більше інформації та зробити замовлення ви можете на сторінках бренду у соціальних мережах:
Facebook
Instagram
 

Вдалих вам покупок та веселих свят!

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше