Люди діляться на два типи: впізнаєте себе?

19 вересня 2014
Kajool-Khan

Люди - складні істоти. Ми буваємо різними, проте багато розходжень між нами можна звести в просту інфографіку, де можна поділити усіх "надвоє". Саме так зробили ентузіасти з Zomato - сайту, присвяченого поціновувачам їжі. Вони створили простеньку серію інфографік, що ілюструють деякі відмінності між людьми.

Таким чином Zomato вирішили привернути увагу до свого сайту та мобільного додатку, за допомогою якого відвідувачі могли шукати їхні ресторани по всьому місту. В будь-якому випадку, це не зменшило цікавості переглянути весь список і взнати до якого "табору" належиш саме ти... якщо належиш взагалі ;)

(via)

"There are two kinds of people in this world" - "У цьому світі існує два типи людей"

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Nazar Nazar 22 вересня 2014
весела стаття=)
Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше