Людській уяві немає меж - позуємо оригінально та нестандартно

27 серпня 2013
Kajool-Khan

Маю зазначити, що в інтернеті зараз стільки всього, що й не вслідкуєш. Ото наткнулася на дуже кумедні «трендові» світлини і вирішила підхопити нещодавну тему однієї зі статей ЮА Модної (Позуємо оригінально та нестандартно). То ж мова піде про тренди у фото, а вірніше про ідеї для фото, які стають мейнстрімом.

Як виявилося Планкінг (Planking) або Face Down (Долілиць) – «страшна річ». Нібито нудна гра, котру придумали ще у 1997 році двоє британців, набрала неабияких масштабів і сьогодні у кожного, хто блукає просторами соціальних мереж, має бути таке фото. А от різновиди планкінгу з’являються, мало не щодень, нові.

Зараз поясню про що мова.

На сьогоднішній день Wikipedia дає 7 різновидів планкінгу: Hadoukening (Хадоукенінг), Vadering (Вейдерінг), Teapotting (Тіпотінг), Owling (Овлінг), Horsemanning (Хорсменінг), Batmanning (Бетменінг) та Football-related (Пов’язані з футболом). Останній трохи без закінчення -ing-, але не так усе просто, бо і в цій категорії є свої різновиди (Tebowing, Gronking, Bradying, Griffining, Kaepernicking). Але і на цьому не кінець, бо в мережі постійно з’являються нові види, які уже вийшли за рамки планкінгу і тепер цих фото-трендів на будь-який смак, як Pillaring, Balling, Stocking, Towering, Razorbombing, Money Facing, Angelina Jolie’ing, Scarlett Johanssoning ,The Sneaky Hat, Milking, Lion King-ing, Cat Breading, Prince Harry’s Naked Army і далі і далі!! Причиною для світлин стає якась подія чи фото, яке вже й підхоплює Інтернет-спільнота. Як показує статистика, послідовники з’являються дуже швидко і таким чином започатковують новий рух. 

Отож, з того довжелезного переліку, я довго відбирала саме ті, котрими хочу поділитися з вами. Спробую коротко)).

Hot-Dog Legs (ніжки\хот-доги)

Ви, мабуть, неодноразово натрапляли на фото засмаглих ніжок перед басейном чи пляжем. Але чи задумувалися ви, коли-небудь, про схожість ніг з м’ясним продуктом – сосисками!? Чесно кажучи, мені інколи важко відрізнити де ноги, а де хот-доги!). До речі, автором такої «знахідки» став Алексіс Браулт (Alexis Brault), котрий у своєму Tumblr блозі розпочав тему : хот-доги чи ноги? (Hot Dogs or Legs), підкріпивши його кількома фото з інтернету і своїми фото зі справжніми сосисками. Схожість очевидна, погодьтеся.) 
 

Cat Bearding (котоборода)

Не можете відпустити бороду? Не можете відростити бороду, бо ви - дівчина?)) Нічого страшного. Відтепер наші улюбленці – наші бороди і вуса. Ви зрозумієте про що я, коли прикладете своє підборіддя до голови улюбленця і при цьому спробуєте сфотографуватися. Чесно скажу, пробувала з Оливкою (наше рідне собача) – не так воно і легко! Зате світлини виходять дуже кумедними і при цьому ви абсолютно не знущаєтеся з тварин!
 

Quidditching/Pottering (Квідичінг/Поттерінг)

І тут мене переслідує Гаррі Поттер:). Насправді логічний умовивід можна зробити лише з назви. Фанати Гаррі Поттера по всьому світу роблять такі кумедні знимки: вони затискають між ніг мітлу і високо підстибують, імітуючи при цьому політ. Дуже круто виглядає при колективному фото)))
 

Hadoukening (Хадоукенінг)

Таку штуку ви легко зробите, причому, будь-де. Весело і виглядає ефектно, погодьтеся)). А почалося усе з того, що кілька японок використали основний бойовий рух «хадоукен» у своїх фото і понеслося. Імітація потужного енергетичного удару швидко набула популярності не лише в Японії, але й в усьому світі.
 

Sleeveface (Слівіфейс або Обличчя-Обкладинка)

Як на мене, дуже кумедний тренд фотографуватися з обкладинкою платівки замість свого обличчя. Я б навіть сказала, тренд зі смаком. Адже можна вигадувати багато різних цікавих поз відповідно до платівок.
(Хоча ще добре було б мати ті платівки, бо зі звичайними дисками очевидно не спрацює)).

Baguetting (Багеттін)

Для когось знущання над хлібом, а для когось можливість виставити до соц.мережі ще один «пришпил». Суть цього мейнстріму полягає у тому, що люди, заради гумору, фотографуються під час своїх будніх справ, але роблять вони ці справи чим...ну звісно – багетом: голяться, підстригають газон, використовують замість кия чи смичка, словом, уся рутина багетом.
 

Baby Mugging («дитятко в горнятку»)

І на останок, дуже і дуже милий тренд фотографувати своїх діток, наче вони сидять у горнятку. Дитинку кладуть на якусь поверхню і на фоні ставлять горня. Започаткувала тренд Ілана Вайлс (Ilana Wiles), яка у своєму блозі намагалася викликати посмішки людей після вибухів на бостонському марафоні 2013. Думаю, їй це вдалося. Адже ідея для фото дійсно дуже мила і несе у собі спокій.
 


Чесно кажучи, я б ще писала і писала про ці фото-тренди, бо ідеї, які люди у них вкладають, насправді дуже креативні і цікаві. Мені завжди було дивно, як можна до такого додуматися!? Ну здавалося ноги як ноги, але в чиїйсь голові це маленькі дві сосисочки)).

Ех, щодня переконуюся, що людській уяві немає меж, і нехай так буде завжди! =)

Частина 1

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Кумедно! Найбільше мені сподобалися ідеї "дитятко у горнятку", "обличчя-обкладинка", та "Хадоукенінг". Дякую за позитивний настрій!
Антон 23 листопада 2013
Напишіть ще про котів і собак з довгими ногами у панчохах
Павло 3 вересня 2013
Зацікавило мене те, що мені на цю статтю лінк кинули. Хоча кілька раз бачив її на сайті, але думав, що там щось по типу як зробити групову фотку на весіллі
Всі коментарі
Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше