Львів запрошує вас на виставку-ярмарок "Дитячий світ"

7 грудня 2016
Редакція
15-18 грудня у Львові, у ВЦ "Південний-Експо" розпочне свою роботу VII Спеціалізована виставка-ярмарок "Дитячий світ". Це казкова подія, якою житиме все місто!
 
"Дитячий світ" - єдина спеціалізована виставка-ярмарок у Західному регіоні, яка збирає найкращі компанії у сфері товарів та послуг для дітей.

Для бізнесу - це майданчик для презентації новинок та торгівлі, зустріч виробників з оптовими та роздрібними покупцями, місце для налагодження ділових контактів та підписання вдалих контрактів.
 
Для батьків - це локація, де за цінами виробника можна придбати різноманітні товари для дітей.

А діти протягом чотирьох днів зможуть безкоштовно відвідувати навчальні студії та ігрові майданчики, розважатись із веселими аніматорами і клоунами.
 
Вже сьогодні до події приєдналось понад 50 компаній! Тож не зволікайте! Резервуйте місце для участі!
Участь з виставковим стендом забезпечить зміцнення та створення позитивного іміджу компанії налагодження ділових та партнерських контактів; пошуку нових клієнтів, дилерів, постачальників чи оптових покупців; демонстрації асортименту товарів, презентації весняних колекцій, новинок виробництва, а також здійснення роздрібної торгівлі у передноворічну пору.

Для досягнення цих цілей організатори подбали про:
 
  • Місце проведення: новий комфортний виставковий комплекс ПівденнийExpo, що знаходиться поруч з найбільшим торговим центром "Південний" у Львові, де зосереджено понад 1000 підприємців, яких було запрошено відвідати даний захід.
  • Рекламну кампанію, що залучить цільових відвідувачів для усіх напрямків компаній-учасниць.
  • Заручились підтримкою державних структур.
Організатори прагнуть, щоб учасники отримали максимальний ефект від участі у виставці!
 
За додатковою інформацією звертайтесь:
ПрАТ "Гал-ЕКСПО": (032) 2970628, (067) 3703672
www.galexpo.com.ua/dytsvit
oksa@galexpo.lviv.ua
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше