"Лайки" не допомагають!

4 грудня 2015
Annie
Нещодавно світ побачив нову соціальну рекламу волонтерської благодійної організації Сінгапуру "Crisis Relief Singapore", звернену до "філантропії у Facebook", котра нагадує нам, що "лайків" та "поширення" постів про світову кризу не достатньо.

Ця соціальна реклама являє собою шокуючі реальні фотографії з преси, які зображають три катастрофи: повінь, землетрус і війну. На них люди, що потрапили в біду, оточені "Великими пальцями", котрі імітують "лайки" у Facebook. Це досить потужна іронія, яка означає "Лайки не допомагають. Станьте волонтером. Змініть життя."
 
Ідея доволі проста, але сильна - віртуальні речі не мають значення в реальному житті й навіть мільярд "лайків" не врятують людей, котрі дійсно потрапили в біду. Такі речі можуть допомогти вам виграти iPod, якщо пощастить, але вони не зупинять бідність, бездомність, культурну та економічну кризу, які виникли внаслідок воєн та стихійних лих. 

Цю соціальну рекламу оголосили найпотужнішою та найбільш мотивуючою кампанією року. Вона отримала Золотого лева в категорії Преса на Канському фестивалі. 

Смілива сінгапурська кампанія є закликом до дії, котрий заохочує нас вийти з-за лаштунків, якщо ми справді хочемо щось змінити. 

За матеріалами: www.boredpanda.com та www.featureshoot.com
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше