Київські активісти самотужки переіменували транспортну зупинку

29 квітня 2016
Annie
28 квітня в рамках масштабної кампанії по забороні використання тварин в цирках київські активісти UAnimals самотужки перейменували зупинку біля столичного цирку на "Зупинку знущання над тваринами".
 

"Умови утримання в цирках такі, що іншої назви годі уявити" - стверджують активісти - "Гуманної дресури не існує, тож циркові тварини піддаються постійним побоям та приниженням. Слонів б'ють кийками, аби вони ставали на одну ногу. Тигрів силою змушують стрибати через вогонь, птахів глушать, а коней, взагалі, б'ють електрошоком. Тож давайте бути чесними, це - зупинка знущання над тваринами".
 
Нагадаємо, раніше активісти UAnimals провели флешмоб, в рамках якого користувачі соціальних мереж почали масово публікувати аватарки з закликом відмовитися від цирків з тваринами. 
 
До ініціативи долучилося кілька тисяч людей, серед яких ряд українських зірок: співачка Єва Бушміна, власниця бутіку Gold Vintage Санта Дімопулос, дизайнери  Ольга Навроцька і Наталія Каменська, продюсер Олена Мозгова, телеведуча Яніна Соколова та соліст гурту "Время и Стекло" Олексій Завгородній.
 
Головною ціллю ініціативи є заборона використання тварин в цирках України. Для цього на сайті Президента запущена відповідна петиція, яку просять підписати та поширити всіх байдужих petition.president.gov.ua/petition/22511
 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше