Київ увійшов до рейтингу найкращих студентських міст світу

16 лютого 2017
UAPOST.US
Столиця України увійшла до Міжнародного рейтингу найкращих студентських міст світу.

Київ знаходиться на 97 місці. Про це йдеться в рейтингу компанії QS Best Student Cities 2017 (Велика Британія), опублікованому 15 лютого.
 
uapost.us
 
Як стало відомо, в новому рейтингу перераховано 100 найкращих студентських міст світу. До трійки лідерів увійшли Монреаль, Париж і Лондон. Зауважимо, що вперше в історії рейтингу (з 2012 року) канадський Монреаль забрав першість у Парижа, а Лондон піднявся на дві позиції і розмістився на третьому місці.

У рейтингу Київ відзначено як місто з відносною (порівняно з іншими містами в рейтингу) дешевизною життя. Водночас, зазначається необхідність вивчення іноземними студентами української мови для повсякденного спілкування в місті.

Експерти також виділили серед університетів української столиці КПІ (Київський політехнічний інститут) і КНУ ім. Шевченка (Київський національній університет).

Як повідомляється, загалом експерти проаналізували 125 міст, а оцінка проводилася за шістьма критеріями, серед яких – популярність міста, фінансова доступність, рейтинг місцевих університетів, інтернаціональність студентського складу, активність роботодавців, а також думка самих студентів.

(via)
UaPost
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше