Кухня 2017 року

На межі нового року, напевно, кожен замислювався про те, що потрібно щось змінювати у власному житті. Підбиваються підсумки, складаються списки планів на майбутні 365 днів і змін, які "вимагають наші серця". Найпростіший спосіб щось змінити - це почати ремонт. І зазвичай - зміни починаються з кухні. Ми вирішили надихнути вас на нові звершення і зібрали для вас найцікавіші ідеї.

Дорого та заможно

Уже не один рік в інтер'єрі надають перевагу мінімалізму та стриманості, тому не дивно, що в наступному році дизайнери та архітектори вирішили розбавити нейтральні кольори та прості форми нотками шику і розкоші. Щоб додати респектабельність в інтер'єр кухні, дизайнери радять використовувати дорогоцінні метали.
 
Якщо ви боїтеся переборщити з розкішшю, то найкраще доповнювати інтер'єр окремими золотими, срібними або мідними деталями. Сантехніка, фурнітура, лампи або елементи декору з металевим блиском будуть виділятися на тлі нейтральних кольорів та простих меблів, і в той же час, не притягатимуть зайвої уваги. Особливо актуальні деталі в рожевих відтінках металу.
 

Камінь та бетон

У такий нелегкий час нам усім хочеться впевненості, надійності та стійкості, тому не дивно, що в інтер'єрі кухні в наступному році будуть переважати міцні натуральні матеріали, такі як камінь, бетон, мармур і цегла. Їх можна використовувати в оздобленні стін, для стільниці та навіть меблів. Найкраще ці матеріали виглядають в лофт-інтер'єрі, але сміливі експерименти й еклектику ніхто не відміняв, тож камінь і бетон можна сміливо використовувати у класичному стилі.    
 
Дизайн від NELLY PRODAN DESIGN

Смілива комбінація

Говорячи про популярні в наступному році матеріали, логічно було би продовжити про їхнє поєднання. Слід забути про звичні для сприйняття комбінації і поєднувати натуральні матеріали зі штучними, благородні з незвичайними, міцні з крихкими. Так скло підкреслює міць і силу каменю, дерево і зелень наповнюють стримане приміщення життям і затишком, а мармур виглядає не так химерно в поєднанні з пластиком.
Поєднання мармурової стільниці та пластикових ніжок, NV ARCHITECTS

Матовий чорний колір

Зважитися на кухню в домінуючому чорному кольорі зможе далеко не кожен, але, погодьтеся, виглядає вона навіть дуже елегантно. А з матовим покриттям ефект тільки посилюється. Металеві деталі отримують на чорних меблях з матовим покриттям особливий блиск та роблять загальну картинку цікавішою.
 
Кухня "Black and copper"
 
Також виграшно виглядатиме побутова техніка в подібній кольоровій гаммі. В асортименті італійського бренду Freggia є чорний матовий холодильник, на прикладі якого ви зможете переконатися у красі та оригінальності кольору.
 
Чорний матовий холодильник Freggia

Відтінки сірого

Сірий колір все ще займає лідируючі позиції в оформленні спалень та віталень, але для кухні - це нове і свіже рішення. Багато хто не ризикує його використовувати в оформленні головної кімнати, але нам здається, він буде цілком доречний. Сірий колір добре поєднується з золотими та латунними поверхнями на кухні, така комбінація буде ефектно виділятися d інтер'єрі, додасть приміщенню лиск і шик.
 

Складні фактури

Рівні стіни також набридли дизайнерам і архітекторам, тому вони ввели у моду рельєфні поверхні зі складними фактурами. Оздоблення стін 3D панелями, з металевими вставками та деталями зі шкіри й оксамиту внесе динаміку у простір кухні та стане візуальним акцентом у приміщенні.
 

Геометрія

Малюнок з геометричних фігур буде особливо актуальним в наступному році. Геометрія буде простежуватися в усьому - від принтів до фурнітури. Ми також встигли помітити, наскільки популярними стали шестигранники та візерунок бджолиних сот. Не виключено, що у 2017 ця тенденція ще більше закріпитися.
 
Дизайн від RACA ARCHITEKC

Технічні тенденції

Ми не могли залишити без уваги технічні тенденції, оскільки саме вони роблять кухню сучасною. Максимальна практичність та функціональність - у топовому тренді. Кухонні меблі набувають компактнішого вигляду, але за рахунок висувних ящиків і ящиків на засувках, вони стають функціональними та вміщують більше речей. В інтер'єрі сучасної кухні переважатиме вбудована техніка, акуратно захована у фасадах меблів. 
 

Кухня у проекті сучасного будинку "Ann" від FORM

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

amaksimova amaksimova 10 листопада 2018
Делали ремонт в кафе. Нашли хорошего поставщика профилей https://profservis.in.ua по приятной цене. Очень большой ассортимент и хорошие цены.
Viktor Bulanienkov Viktor Bulanienkov 19 грудня 2017
Непогана стаття, але в житті стикаешся з проблемами, які навряд чи сам зможеш вирішити і потрібно звертатися до профі. Я таких знайшов і з гордістю можу сказати, що це найкраща кухня на заказ https://lilit.studio/kitchen
Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше