Кривий Ріг - найкрасивіше місто України

29 травня 2015
Редакція
З 21 квітня по 25 травня цього року на сайті www.uamodna.com прохидив фотоконкурс "Моє місто у фотографіях", під час якого кожен бажаючий міг опублікувати на сайті світлини свого міста та показати його красу іншим читачам. Всього в конкурсі взяло участь 55 авторів, які представили фотографії 34 міст України. А 26 травня за результатами голосування редакція "UaModna" визначила переможців.

За підсумками конкурсу було обрано одного переможця та двох авторів, які відзначені в номінаціях "Вибір редакції UaModna" та "Улюбленець соціальних мереж".

Переможцями стали ті, чиї роботи мали найбільше переглядів, вподобань ❤, та чиїми альбомами поділилася найбільша кількість людей. Ми помножили усі три показники (перегляди ✖ вподобання ❤ ✖ шери) і ось ТОП наших талановитих учасників конкурсу :)

ПЕРЕМОЖЦЕМ конкурсу "Моє місто у фотографіях" став Ростислав Сергійчук зі світлинами Кривого Рогу. Вітаємо Ростислава з перемогою!
 
Номінацію "Улюбленець соціальних мереж" отримує Мар’яна Гевак та її чарівні світлини Івано-Франківська :)
 
Нам справді сподобалися роботи усіх учасників і, варто зазначити, що обрати один єдиний альбом було доволі нелегко. Однак редколегія веб-платформи зробила свій вибір. Переможцем в номінації "Вибір редакції UaModna" стає Ірина з її фотографіями Харкова.
 
А тепер представляємо вам ТОП усіх учасників конкурсу :)
Від найбільшої до найменшої кількості набраних балів.

Ростислав Сергійчук (альбом)
Мар'яна Гевак (альбом)
Оксана (альбом)
Вікторія (альбом)

Андрій Осадчук (альбом)
Viktoria Vovkanets (альбом)
Дмитро (альбом)
Леся (альбом)
Ihor Sherepot (альбом)
Олександр Дем'янчук (альбом)
Petro Ignatyev (альбом)
Рома Гречаник (альбом)
Василь (альбом)
Rumi Nek (альбом)
Світлана (альбом)
Віталій (альбом)
Vasyl (альбом)
Сергій (альбом)
Володимир (альбом)
Kajool-Khan (альбом)
Олександр (альбом)
Maria Smirnova (альбом)
Olya Martynjuk (альбом)
Богдан Карп'як (альбом)
Alexander Alexander (альбом)
Yaroslav Radionov (альбом)
Korol Volodymyr (альбом)
евген (альбом)
Денис Чабан (альбом)
Yaroslav Radionov (альбом)
Юля Нагірняк (альбом)
Денис Чабан (альбом)
Костянтин (альбом)
Ірина (альбом)
Наталія Кожура (альбом)
Ekaterina Nauhatskaya (альбом)
Уляна Штуник (альбом)
Александр (альбом)
vasia (альбом)
Лилия (альбом)
Олексій (альбом)
Михайло (альбом)
Paul Lompas (альбом)
Саша Федюн (альбом)
Павло (альбом)
Роман Куцій (альбом)
Марко Федоренко (альбом)
Alexandr Zolochevskiy (альбом)
Alexiy Medvedev (альбом)
Владимир (альбом)
Марія Мікіртичева (альбом)
Stepanenko Yuliya (альбом)
 

Однією з цілей цього конкурсу було створення та наповнення фотокарти України, тому команда веб-платформи «UaModna» вже незабаром розпочне реалізацію цього задуму. Для наповнення фотокарти будуть використані світлини, що брали участь в конкурсі.

Для тих, хто не встиг взяти участь в конкурсі, але хотів би, щоби світлини його чи її міста також були на фотокарті України, можуть публікувати свої альбоми на сайті www.uamodna.com. Ми обов’язково використаємо їх під час реалізації проекту.

Команда UaModna дякує всім авторам, які взяли участь в фотоконкурсі та обіцяє надалі проводити ще масштабніші та цікавіші конкурси для своїх читачів.

Залишайтеся з UaModna, читайте статті, переглядайте фото і відео, та публікуйте свою творчість на веб-платформі, головною метою якої є показати всьому світу, що українці талановитий, креативний та модний народ! ;)
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше