Корисні поради на кожен день

4 листопада 2014
Plastylina

1. Розмальовані стіни

Якщо ви зіткнулися з проблемою дитячого мистецтва на стінах вашої оселі, можна це виправити за допомогою спеціальної грифельної фарби. Ваші діти будуть займатися мистецтвом, а ви не будете перейматися через замурзані стіни.
 

2. Готуємось до зими

Власне, готуємо пуховик. Звичайно, можна його віддати в хімчистку. Або ж можна закинути в пральну машину декілька м'ячиків для пін-понгу. Головне - не тенісних, інакше куртка чи пальто буде вкрита жовтими ворсинками.
 

3. Заморожений йогурт

Морозива не буває забагато. Але якщо все таки так сталось, і вам не варто зловживати цим смаколиком, то можна його замінити замороженим йогуртом. Просто встроміть дерев'яні палички (можна купити в магазині) та поставте в морозильну камеру.
 

4. Сковорідка

Дуже часто після приготування їжі ми поспішаємо залити сковорідку водою, щоби було легше її потім вимити. Однак, вона не буде пригорати, якщо ви дасте їй охолонути і не будете одразу заливати водою.
 

5. Сяюча плита

Якщо у вас мало часу на те, щоб кожного тижня мити плиту для приготування їжі, її можна застелити харчовою фольгою. Це значно знизить рівень пошкодження поверхні плити та зекономить вам час на її миття.
 

6. Книга рецептів

Під час готування їжі на кухні дуже не зручно бігати і заглядати до книги рецептів. Скористайтеся звичайною вішалкою – просто та зручно!
 

7. Відерце з льоду

Якщо ви хочете здивувати гостей оригінальною подачею випивки, зробіть для пляшки футляр з льоду, додавши туди пелюстки квітів чи шматочки фруктів, ягід.
 

8. Сам собі майстер

Потрібно терміново прибити цвях?! Можете це зробити акуратно, з ризиком для своїх пальчиків, або ж скористайтеся звичайним гребінчиком чи прищіпкою для одягу.
 

9. Полуниця

В літній сезон доводиться докласти чимало зусиль, щоб очистити декілька кілограмів полуниць від хвостиків. Для зручності та швидкості можна скористатися звичайною соломкою.

10. Приємний сніданок

Здивуйте себе, коханого чи родину яєшньою у формі сердечка, квіточки чи зірочки. Використайте для цього звичайні формочки для випічки. Головне, щоб вони добре прилягали до дна сковорідки. 
 

11. Між простирадлами

Щоб не губити напірники та правильно навести лад у шафці, можна скласти увесь постільний комплект в його напірники.
 

12. Оригінальні закуски

Гарна ідея для подачі закусок. Ви можете використати залізну форму для кексів, щоби сформувати кошики. Наповнити їх можна солодким чи соленим вмістом.
 

13. В негоду

Для того, щоб уникнути калюж в коридорі та висушити мокре від дощу чи снігу взуття, придбайте чи зробіть власноруч ось такий "коврик" з дрібних камінців. Достатньо використати великий піднос.
 

14. Кожному по келиху

Щоб на вашій вечірці гості не плутали свої келихи можна використати ось такі бірочки: кольорові або іменні. Їх можна придбати або зробити власними руками.
 

15. Швидке охолодження

Якщо вам потрібно швидко охолодити напої, обгорінть їх вологим паперовим рушничком і поставте в морозильну камеру на 15 хв. Це значно пришвидшить холодження напою.
 

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше