Комфортний і безпечний будинок для найголовніших людей

Спальна кімната для літніх людей має свої особливості. Ні для кого не секрет, що у людей у віці дуже пильний сон. Тому кімната повинна бути максимально віддаленою від входу та добре звукоізольованною, щоб створити тиху і спокійну атмосферу. У той же час, кімната повинна бути функціональною. В цьому випадку допоможе, наприклад, пульт з дистанційним управлінням світлом, шафа-купе для раціонального розміщення речей. Хорошим рішенням буде підлога з підігрівом для ще більшого комфорту батьків.
 
Хто заперечить вислів про те, що "кухня - серце будинку"? Це місце, де наші мами печуть найсмачніші пироги і готують для нас такі делікатеси, з якими навіть не можуть зрівнятися страви високої кухні. При цьому, кухня - найнебезпечніша кімната у будинку.

Уникайте в інтер'єрі та декорі гострих кутів, подбайте про те, щоби підлога не була надто слизькою. Замініть мамам звичну їм, але вже застарілу побутову техніку. Вбудована - допоможе раціонально розподілити простір на кухні. Старі газові плити - це маса незручностей, а найголовніше - через можливий витік газу становлять велику загрозу.

Італійський бренд побутової техніки Freggia надає широкий асортимент товарів, серед яких варильна поверхня Freggia HA750VGTX з функцією газ-контролю, з якої ви і ваші батьки можете бути в безпеці. Сучасна техніка сама контролює вимикання газового пальника. А плануючи розстановку техніки та меблів, приділіть особливу увагу додатковому простору для вільного переміщення по кухні.
 
Ванна кімната повинна бути оснащена поручнями і гумовими килимками для зручного і безпечного переміщення. Також, в деяких випадках, є сенс відмовитися від ванни і поставити душову кабіну, яка для батьків може виявитися більш функціональною. Помістіть окрему раковину практично на рівні підлоги, оскільки літнім людям дуже важливо тримати в чистоті ноги, особливо тим, хто з віком набув цукрового діабету. У продажу існує велика кількість спеціальних стільців для ванної кімнати. Їх покупка значно полегшить життя вашим батькам.

Ці поради допоможуть зробити життя ваших батьків більш затишним та комфортним. Ми не повинні забувати про наших найрідніших людей. Бережіть їх та даруйте їм свою любов і посмішку!
 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше