Коли хочеш знати все, а часу вчитися немає: безкоштовні 15-хвилинні лекції від WiseCow

30 березня 2017
Annie
Вільний відеолекторій WiseCow створений для того, щоб люди по всій Україні могли навчатися безкоштовно.
 
facebook.com
 
На сайті 9 розділів: література, кіно, мистецтво, музика, журналістика, театр, історія, мода та соціум, а також розділ "Міста" — карта соціальних ініціатив України та афіша подій. У кожному з розділів планується по 10 курсів. Кожен курс у свою чергу вміщує 10 відео та 10 додаткових матеріалів.

Цей формат актуальний для жителів великих міст у яких є можливість відвідувати найрізноманітніші лекції, але немає часу. Та особливо відеолекторій знадобиться жителям маленьких міст і сіл, куди не так часто привозять крутих спікерів з масштабними лекціями. WiseCow прагне, щоб доступ до структурованих знань у всіх був однаковий. 

Головна мета проекту: надати українцям можливість вчитися вдома безкоштовно.​
 

bit.ua
 


На хвилі здорового патріотизму багато людей почали цікавитися культурним доробком України, та все ж залишається багато білих плям і чорних дір у знаннях пересічної людини. Тому наразі WiseCow зосереджений на зйомках "українських" курсів.

У кожному розділі два курси відведено українській історії літератури/кіно/театру. Перший "100 років за 100 хвилин" пунктирно оповідає століття. На кожне десятиліття — 10 хвилин. Другий курс більш змістовно розглядає найзначніші імена в українській історії.

Проте всі розділи створені таким чином, щоб хронологічно охопити все XX сторіччя та територію усіх континентів. Інші 8 курсів рівномірно ділять різні континенти. Це означає, що розділ "Література", наприклад, буде включати курси з американської, африканської, європейської, латиноамериканської літератури, нобелівських та букерівських лауреатів і курс поезії. Те ж стосується музики, театру, історії, кіно та мистецтва.
 
bit.ua
 
(via)
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше