Кільце у вигляді корони: зробіть собі королівський подарунок

5 березня 2019
Редакція

Відома торгова марка Pandora асоціюється з благополуччям, красою і розкішшю. Каблучки "Пандора",  які можна придбати в інтернет-магазині "Фраґола", відрізняються оригінальністю і неповторним стилем. Вони підкорюють серця усіх дівчат і жінок по всій земній кулі. Жодну модницю неможливо уявити без стильного колечка від Pandora на витонченому пальчику.

Торгова марка дивує своєю безмежною фантазією, умінням поєднувати непоєднуване, достатком конфігурацій і матеріалів. Стильне кільце у вигляді корони, про яке піде мова в цій статті, вже другий рік займає лідируючі місця за популярністю. 

Кільце "Корона Shine" — ви цього варті

Розкішне і красиве кільце "Корона" від "Пандора" — це прикраса, виготовлена зі срібла 925 проби і покрита золотом. Витончений виріб інкрустовано блискучим камінням по всій зовнішній поверхні. Аксесуар представлений в жовтому кольорі, і з ним ви завжди будете в центрі уваги.

 Кому підходить кільце:  

  • цілеспрямованим жінкам, які знають собі ціну. Виріб у вигляді корони відображає сильний характер тендітної леді, яка з гідністю носить модні прикраси;
  • майбутнім нареченим. Якщо ви бажаєте незвично зробити пропозицію своїй обраниці, яка є для вас принцесою або справжньою королевою, то зробіть це красиво. Розкішне кільце, виконане з дорогоцінного металу із золотим напиленням і камінням, стане ідеальним подарунком по значному приводу, - пропозицією руки і серця;
  • поціновувачкам класики. Золото і каміння — це незмінна класика, яка завжди буде актуальною. Сьогодні вона доповнилася новим елементом — символічної короною, яка ідеально вписується в образ справжньої леді.


 Оригінальна кільце у вигляді корони, яке можна вибрати для себе як на кожен день, так і на особливий випадок, ефектно виглядає з будь-яким одягом . Неважливо, що ви оберете, — діловий костюм, вечірнє плаття або кежуал: ваш аксесуар буде доповнювати будь-який образ.

З талісманом у вигляді корони ви зможете відчути себе справжньою принцесою. 

Чому варто купити корону

 З того моменту, коли оригінальні вироби стали дуже модними, прикраси Pandora також поповнили свої колекції королівської тематикою. На жаль, дизайнери данського торгового бренду не розкривають таємниці походження свого шедевру, але така модель користується просто шаленою популярністю.

То чому ж варто купити кільце "Пандора"?

  • аксесуар вдало підкреслить ваш статус ідобробут.
  •  Кільце впишеться в будь-який образ, чи то повсякденний або святковий наряд.
  •  Модель добре поєднується з іншими виробами як у золоті, так і в сріблі.
  • Висока якість продукції Pandora гарантує тривалу і надійну носку.
  • Кільце виконано з гіпоалергенних матеріалів, тому можна сміливо купувати його на подарунок.

До речі, спочатку цей варіант кільця був виготовлений виключно для представниць прекрасної статі, пізніше воно так полюбилося публіці, що багато брендів стали випускати таку чоловічі моделі корон.

Не знаєте, де знайти бажане кільце Пандора? 

Придбати кільце від "Пандора" можна в інтернет-магазині fragola.com.ua. Тут представлений великий асортимент аксесуарів і прикрас. Увічливі менеджери проконсультують вас з усіх питань: підкажуть, як підібрати правильний розмір, дадуть корисні рекомендації, допоможуть оформити замовлення.

По всій Україні діє кур'єрська доставка. Зробіть свято весни приємним та незабутнім!

Подаруйте шикарний перстень у вигляді корони на 8 березня!

Обкладинка - pinterest.com.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Марина 28 березня 2019
Не знаю, мне как-то не очень нравится ходить в Пандоре как все) да и цены тоже хорошие))) Для меня доступней бижутерия хенд-мейд) Нашла на Свистстайл себе идеальные бусы под любимое мамино платье!)
Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше