Казкові замки, костюми супергероїв і м’які книжки: у Києві представлять унікальні українські іграшки

24 березня 2016
Редакція
26 і 27 березня на маркеті "Всі. Свої: Діти" в галереї Д 12 знову зберуться кращі українські виробники товарів для дітей.

"Наш маркет ― це місце, де можна придбати дитині одразу все необхідне: одяг, іграшки, книги, настільні ігри або декор для дитячої кімнати. При цьому ви зекономите свій час і сили, а ваша дитина не втомиться від походів по магазинах у різних кінцях міста. Переконалася на власному досвіді, бо у мене самої дві дочки", ― розповідає Ганна Луковкіна, організатор маркету "Всі. Свої".
 
На майбутньому маркеті "Всі. Свої: Діти" можна буде знайти не лише знайомі та улюблені для багатьох дітей і дорослих головоломки "КакТак", але й новинку, мрію кожної дитини, іграшковий будиночок WindmillToys.

Казкові замки і будиночки бренду WindmillToys ― це конструктори, які легко збираються без цвяхів і клею. Тож дитина сама зможе побудувати таку оселю, розставити в ній меблі та поселити ляльок або звірят. Всі конструктори виготовлені з ретельно відшліфованої березової фанери, яка не містить фенолу. А отже, повністю безпечна для дитини.
 
Багато українських іграшок майстри виготовляють своїми руками, як, наприклад, Євгенія Веренич, мама і засновниця марки Mimi Book. Євгенія шукала для свого маленького сина розвивальні книжки в магазинах, але їй нічого не сподобалося. Тоді вона вирішила зробити таку книжку сама. На м’яких сторінках-аплікаціях дитина зможе вчитися розстібати блискавки, застібати ґудзики, пересувати намистинки по ниточці або прикріплювати дрібні деталі на липучці.
 
Ігри з книжками Mimi Book розвивають дрібну моторику у малюків, а старші діти з їх допомогою вивчають літери, цифри і пори року. Щоби про корисні книжки Mimi Book дізналися якомога більше батьків, Євгенія приїздить із Харкова на маркет "Всі. Свої: Діти".

Бренд Creative Light, який створює світильники і нічники для дитячої кімнати, бере участь у маркеті вже давно. Їхні нічники із зображенням казкових єдинорогів і замків, тендітних балерин, милих звірят і популярної серед хлопчиків техніки не лише допомагають дітям подолати страх темряви, але й вчать їх фантазувати. А світлодіодні лампи ще й економлять електроенергію.
 
"Ми віримо, що бізнес може допомогти у вирішенні соціальних проблем, тому переказуємо 10 гривень з продажу кожного світильника на допомогу дитячим будинкам України, тому що для нас важливо принести в цей світ трохи тепла і світла", – говорить про соціальну відповідальність засновник Creative Light Михайло Дорощук.
 
На території галереї Д12 облаштують місце для дитячих візочків, кімнату для годування немовлят і зони відпочинку, тож шопінг з дитиною принесе вам задоволення.
 
Нагадаємо, что маркет "Всі. Свої: Діти" відбудеться цими вихідними, 26 і 27 березня, за адресою вул. Десятинна, 12. Детальну інформацію про подію можна знайти на сторінці: www.facebook.com/events/232050217130852
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше