"А за вікном майже весна..."

19 березня 2016
Валерія
Дорогі читачі, мабуть Ви, як і я сьогодні, 19 березня, були дуже здивовані побачити за вікном сніг, а потім ще й відчути ожеледицю на дорогах!

Так, як би нам не хотілося весни, зима ще не планує нас кидати та поступатися порі тепла та цвітіння, а весна не буде їй противитися, оскільки Великдень цього року буде лише на початку травня, тож холод залишить нашу країну не скоро. Достатньо продивитися погоду тільки на наступний тиждень, де синоптики нам обіцяють дощ зі снігом, безсонячні дні та невтішну температуру.

Ми усі пам’ятаємо, яка була холодна зима, особливо після Нового року, коли температура сягала майже -25 і тривала достатньо довго. Звичайно, після цього ми бажаємо аби тепла весна настала швидко, однак синоптики та Гідрометцентр пояснюють, що таке диво прийде не скоро.

Народний синоптик Леонід Горбань зазначає, що 2016 рік перебуває під впливом Марса – це означає, що впродовж року буде переважати холодна погода та бабиного літа, на жаль, в жовтні ми не відчуємо. Через вплив Марса, тепло та навіть спека буде лише у травні і в червні, а наступна частина літа – це сильні дощі та інколи сонячна погода - хоч щось тішить! А що стосується осені, то вона прийде рано і впродовж трьох місяців теплом нас не тішитиме. Як відзначає Л. Горбань: "Зима настане раніше терміну: морози і сніг можуть бути вже в листопаді".

Як ми бачимо, цей рік обіцяє і доводить нам, що буде нетеплим, тому, може, і не варто зараз купувати легкі літні речі на спеку, адже її ми практично не відчуємо. Хоч щось позитивне можна винести – зекономити на деяких речах. Мабуть і я в цьому році обійдусь без футболочок, хоча планувала декілька штук придбати. Тож доведеться купити ще одного светра або теплу кофтинку на майбутню осінь, до того ж зараз мають бути знижки!

У тексті пісні Святослава Вакарчука "А за вікном майже весна" є такі слова: "Змінює все моє майбутнє, моє майбутнє і моє життя" - звичайно, тут зовсім інший зміст, але у цієї фрази можна знайти крихту правди і про погоду, адже вона дійсно завжди змінює всі наші плани.

Сподіваюся, що, не дивлячись на думку і вчення синоптиків, все ж тепла цього року буде більше, ніж холодів, адже всі ми трохи втомилися від снігу, сірого неба, неприємного морозного вітру і заслуговуємо на сонячні теплі та яскраві дні навесні, улітку і, звичайно, у першій декаді осені!
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше