Ідеальний "Валентин"

1 лютого 2017
Редакція

Щороку напередодні 14 лютого – Дня Закоханих або Дня Святого Валентина (кому як більше до душі) по всьому світу починається "валентинівська лихоманка". І якщо раніше це свято зводилось до банальної валентинки та перегляду романтичного фільму, тепер люди прагнуть справжнього свята у всіх його проявах. Саме тому UaModna пропонує своїм читачам варіант підготовки до ідеального Дня Закоханих.

Пам'ятайте, що наш приклад – це лише шаблон, використавши який з додаванням власної уяви та вміння, ви отримаєте унікальний та незабутній день. Не слід очікувати, що ваша друга половинка все повинна зробити самотужки – будь-який рух вперед завжди починається з першого кроку власної ноги. А що ж робити тим, хто ще не зустрів своє кохання? Ні в якому разі не впадайте у відчай та депресію! Впустіть символіку кохання у власний дім та, можливо, невдовзі воно постукає і у ваше серце!
 

allswalls.com

Валентинки

Кажуть, що очікування свята подекуди краще, ніж саме свято. Не будемо це спростовувати чи підтверджувати, але зазначимо, що готуючи валентинівський декор та смаколики напередодні ви забезпечите собі чудовий настрій та атмосферу кохання в День Валентина.

Вмієте робити листівки власноруч? Володієте техніками "декупажу", "квілінгу" чи просто вмієте гарно малювати? В такому разі, займіться виготовленням валентинок для рідних та друзів за кілька днів до свята.

Не маєте часу чи натхнення? Просто роздрукуйте на фотопапері вітальні валентинки – в інтернеті можна знайти безліч варіантів. Кілька теплих слів, подарованих у вітальній листівочці зможуть зігріти серце та подарувати море позитиву близьким для вас людям.
 

pinterest.com

Декор

Радимо заздалегідь подбати про декоративні елементи для помешкання. Не варто думати, що на прикрашання оселі потрібно витрачати багато грошей та часу. Навпаки! Усе необхідне коштує копійки, а крім того, може бути просто у вас під руками – серед речей домашнього вжитку. Так, до прикладу, святкові гірлянди з сердечок. Зробіть 3 варіації на дану тему і побачите, наскільки зміниться атмосфера у вашому домі! Для виготовлення паперової гірлянди потрібен лише папір (червоний, рожевий, білий), старі газети, нитка (вощений шнур, волосінь) та клей або швейна машинка.

Виріжте сердечка різної величини з усіх типів паперу та газетних листів і прошийте їх на швейній машинці (або приклейте до нитки за допомогою клею – в такому разі потрібно склеювати по два сердечка з обох боків, щоби приховати нитку). Вуаля! Гірлянда готова.

Ви можете зробити одну довгу нитку з сердечками та обмотати нею що забажаєте: вільно намотати на карниз зі шторами або зробити кілька коротших ниток гірлянди та почепити їх, наприклад, над дверима до кімнати. Виріжте більше сердечок з кольорових папірців та газетних листів і просто насипте їх у прозору вазу в перемішку з цукерочками, пелюстками, бусинками.


Так само не складно виготовити гірлянду з тканини: вирізаємо по два однакових сердечка з одного клаптика тканини, зшиваємо їх разом, але лишаємо вільний простір, щоби наповнити серце ватою, нитками чи навіть звичайними целофановими пакетиками, після чого повністю зашиваємо. В такий спосіб виготовляємо кілька сердечок з різних тканин та за бажанням з'єднуємо на стрічці, щоб отримати гірлянду.

Якщо до кожного окремого сердечка прив'язати "хвостик" зі стрічки або тасьми – отримаємо готові прикраси, котрі можна начепити на дверні ручки, підвісити до світильників або подарувати. Підключайте фантазію – оздоблюйте тканинні сердечка гудзиками, ниточками та бусинами і отримаєте унікальні прикраси ручної роботи, котрі служитимуть вам роками.
 

pinterest.com

Святковий сніданок

Розпочинати приємні сюрпризи для коханої людини потрібно з самісінького ранку! А точніше – зі сніданку. І зовсім не обов'язково вигадувати щось надзвичайне або снідати шоколадом з бокалом червоного вина.

Спробуйте подати звичайні ранкові страви у формі серця. Сподіваємось, вам в нагоді стане наш "юамодний" рецепт небанальної  яєчні в хлібі.

Для приготування цієї страви потрібен хліб (не крихкий та не надто пухкий – в ідеалі, житній), яйця, вершкове масло, сіль та приправи. Спершу намастіть скибку хліба вершковим маслом з одного боку. Обсмажте на сковорідці до золотистої скоринки бік намащений маслом, інший не потрібно. Викладіть обсмажену з одного боку скибочку на дошку. Витисніть формочкою для печива у вигляді серця або акуратно виріжте ножем серце посередині скибки. Змастіть вершковим маслом не обсмажений бік. Покладіть на сковорідку тим боком, котрий з маслом, та розбийте яйце у ямку в формі серця. Ідеально підійде перепелине яйце – менша вірогідність того, що воно витече. Посипте яйце спеціями та сіллю до смаку. Смажте на маленькому вогні до готовності яйця. Готову страву присипте тертим сиром та оздобте тарілку сердечками з соусу. Святковий Валентинівський сніданок готовий!
 

maberaldo.com.br

Ми не будемо розповідати вам, що потрібно робити ввечері Дня Закоханих. Нехай кожен сам для себе визначить власні пріоритети – гамірна вечірка з друзями чи піжамний перегляд сентиментального фільму з кращою подругою, похід у театр чи романтична вечеря при свічках.. Фантазуйте, друзі! Не лінуйтесь створювати святкову атмосферу навколо себе та дарувати радість оточуючим. Нехай День Закоханих буде у вас щодня, а День Святого Валентина щороку буде неповторним! 
 

pinterest.com

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше