Хто вона: Найкрасивіша українка діаспори

17 серпня 2018
Редакція

Цього року участь в конкурсі краси Мiss Ukrainian Canada-2018 взяли понад 100 конкурсанток з усієї Канади. Уродженка з міста Дрогобич Львівської області, Юлія Щербан стала володаркою розкішної корони з тризубом - повідомляє інформаційний ресурс Козакоріум.

Про це йдеться на офіційній Facebook-сторінці конкурсу. 

"Юлія Щербан, яка представляла провінцію Альберта, була коронована Miss Ukraine Canada 2018 під час великого фіналу в неділю, 15 липня 2018 року, в Торонто", - йдеться у повідомленні.

Переможниця, народилась в Дрогобичі, а приїхала до Канади у 6-річному віці. З дитинства професійно займається фігурним катанням. Серед її спортивних досягнень – престижна нагорода від Фундації фігурного катання Альберти Quadruple Gold Achievement Award 2017.

Міла Рок (Онтаріо) виграла другий головний титул - Міс Українське Торонто 2018 року разом із титулом Міс Глядацьких симпаній 2018 року. Софія Калина (Онтаріо) стала 1-ю Віце-міс, чернівчанка Галина Буз (Онтаріо) - 2-гою Віце-міс, а Наталія Яцина, яка представляла провінцію Саскачеван, стала 3-ою Віце-міс.

До слова, Мiss Ukrainian Canada – традиційний щорічний конкурс, який проводять серед представниць української діаспори. Цьогоріч з більше ніж 100 конкурсанток з усієї Канади організаційний комітет обрав всього 15 фіналісток. На кастингу дивились таланти, цікавились знаннями про культурну спадщину.

Обкладинка - i.pinimg.com

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як перетворити звичайну квартиру на інтер'єр «з обкладинки»? 10 лайфхаків від дизайнера
Щодня ми гортаємо стрічку інстаґраму або Pinterest, милуючись стильними інтер'єрами в тематичних профілях. Розпочинаючи ремонт у себе вдома, намагаємося відтворити вподобане, але результат нерідко розчаровує.
Читати більше